Çözüldü Val -79

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

VetraOfficial

Master Üye
İletişim
valoranta giremiyorum full val -79 yiyorum vanguardı sildim kurdum ginede olmadı

Vanguard’ı kaldırıp bilgisayarı yeniden başlat, sonra Valorant’ı yönetici olarak çalıştır. Hâlâ çözülmezse Windows güncellemelerini yap ve vgc servisini kontrol et.

VGC'yi manuel başlatmayı ve ağ ayarlarınızı sıfırlamayı denediniz mi?
Ağ ayarı sıfırlama (cmd'yi yönetici olarak çalıştırın)
-
netsh winsock reset
netsh int ip reset
ipconfig /release
ipconfig /renew
ipconfig /flushdns

VGC'yi manuel başlatmak için; Win+R yapın açılan yere services.msc yazın, açılan listeden vgc'yi bulun sağ tıklayın özellikler'e gidin.
vgc durduruldu ise başlat butonuna basarak siz çalıştırın ardından bilgisayarınızı yeniden başlatın

VGC'yi manuel başlatmayı ve ağ ayarlarınızı sıfırlamayı denediniz mi?
Ağ ayarı sıfırlama (cmd'yi yönetici olarak çalıştırın)
-
netsh winsock reset
netsh int ip reset
ipconfig /release
ipconfig /renew
ipconfig /flushdns

VGC'yi manuel başlatmak için; Win+R yapın açılan yere services.msc yazın, açılan listeden vgc'yi bulun sağ tıklayın özellikler'e gidin.
vgc durduruldu ise başlat butonuna basarak siz çalıştırın ardından bilgisayarınızı yeniden başlatın
Vanguard’ı kaldırıp bilgisayarı yeniden başlat, sonra Valorant’ı yönetici olarak çalıştır. Hâlâ çözülmezse Windows güncellemelerini yap ve vgc servisini kontrol et.
çalışmadı hocam

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
secure boot kapaylıysa aç

Çözüm
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Sorun çözüldüyse konuyu kapatıyorum?

revo ile vanguardı sil cliente gir ayarlardan oyun dosyalarını onar de ardından clientden vanguardı kur kurulduktan sonra pc res atmanı isticek at oyunu aç

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt