idkberjag
Gold Üye
denedim, işe yaramıyor, hala VAL 5 alıyorumbenimkide gigabyte onları yaptıgımda kalkıyor o yüzden deneyince haber vermeyi unutma
denedim, işe yaramıyor, hala VAL 5 alıyorumbenimkide gigabyte onları yaptıgımda kalkıyor o yüzden deneyince haber vermeyi unutma
Bunu zaten yaptım, başka ne yapacağımı bilmiyorum.hocam bios uptade raid falan yap
usta ben daha yeni yine yaptım ve yine oldu sende bi sıkıntı var yada yanlıs yapıyorsun bazı şeyleridenedim, işe yaramıyor, hala VAL 5 alıyorum
anakartım bir Gigabyte GA-B250-HD3P, şu anda BIOS'umda herhangi bir RAID ayarı veya herhangi bir TPM veya Secure Boot ayarı göremiyorum, ancak bunu yarın deneyeceğim. bu arada teşekkür ederimHocam salıyorum buraya ufak ufak yazıyorum.
1- BIOS en düşük sürüme güncelle.
2- RAID AYARLARINI YAP. TPM SECURE BOOT VS KAPAT.
3- WINDOWS 10 YÜKLE. 22H2 SON SÜRÜM.
4- HİÇ BİR ŞEY KURMA.
5- OTOMATIK AMIDEWİN YAPAN ŞEYDEN VAR ONU KULLAN FORUMDA BULURSUN. SERİALLERİ DEĞİŞTİR.
6- BİOSUNU EN GÜNCEL SÜRÜME GÜNCELLE. ( BU SIRADA RAID AYARLARIN GİDECEK BIOSTAN ONLARI TEKRAR AYARLA GÜNCELLEDİKTEN SONRA )
7- TEKRAR OTOMATIK SERIALLERİNİ DEĞİŞTİR. ( KONTROL ET DEĞİŞMİŞ Mİ DİYE DEĞİŞTİYSE OKEYDİR.)
8- HANGAR SPOOFER KULLAN. ( DISK SERIAL DEĞİŞİMİ VE MAC İÇİN ) (HER PCYI RESETLEDİĞİNDE BUNU AÇMAN GEREK TEMP SPOOFER OLARAK DÜŞÜN)
9- OYUNU YÜKLE.
(WINDOWS KURARKEN BENZERSİZ BİR İSİM İLE HESAP AÇ. PAROLA VE PIN DAHA ÖNCE KULLANMADIĞIN OLSUN.)
Adamın videoda gösterdiği adımların aynısını yaptım, hala VAL 5 alıyorum, muhtemelen kör falanımusta ben daha yeni yine yaptım ve yine oldu sende bi sıkıntı var yada yanlıs yapıyorsun bazı şeyleri
ciddi misin kanka ya allah allah bu adam zaten bunu düşünemedihwid spoofer dene
Burada birçok insanın VAL 5 hakkında başlık açtığını gördüm ve ben de bir tane açtımWhy are you sending it to the Anti-Cheat Bypass channel? I'm curious