Çözüldü val 152

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Saddasli
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Saddasli

Diamond Üye
Agalar ben daha önce val152 yedim ama asus olduğundan benim pcde çalışan spoofer çok az şuan bios up down yaptm yakın zamanda ondan dolayı bios updown olmayan bi spoofer veya metot varmı

Agalar ben daha önce val152 yedim ama asus olduğundan benim pcde çalışan spoofer çok az şuan bios up down yaptm yakın zamanda ondan dolayı bios updown olmayan bi spoofer veya metot varmı
Kanka asus aşırı uğraştırıyor bende de var hiçkimse bilmiyor nasıl yapılacağını 3 aydır banlıyım umarım çözeriz

asus kullanıyorsan valo ban kaldırmak 100 bin kişilik bir insan topluluğunun içinde sevdiğin kısa boylu arkadaşını aramaktan farksız (kötü bir benzetme)
HER türlü o bios updown olacak maalesef ki
ancak ben bir daha hile açmam sağlam spoofer olsun diyorsan forumdaki xqmo spoofer konusuna göz at derim baya destek oluyorlar.

asus kullanıyorsan valo ban kaldırmak 100 bin kişilik bir insan topluluğunun içinde sevdiğin kısa boylu arkadaşını aramaktan farksız (kötü bir benzetme)
HER türlü o bios updown olacak maalesef ki
ancak ben bir daha hile açmam sağlam spoofer olsun diyorsan forumdaki xqmo spoofer konusuna göz at derim baya destek oluyorlar.
hwid.com.tr dediğin yazılım her bilgisayarda aynı sonucu göstermiyor

hwid.com.tr dediğin yazılım her bilgisayarda aynı sonucu göstermiyor
doğrudur elbet ancak anakartın tam modelini öğrenmeden net bir yorum yapamayacağımdan ötürü bildiğim ve kendi 2. bilgisayarımda da çalışan (asus laptop) bir spoofer önermek istedim.
yeni nesilse çalışmayabilir.

Eski anakartım asustu. Bios Up/Down yapmadan pekte mümkün değil yine de şöyle kaldırmıştım deneyebilirsin.
Bios Up - Raid - Format - Amidewin - Volume idleri, serialleri ve mac idleri değiştir - Oyunu yükle devam et
NOT: Modemini resetlersen büyük yararı olacaktır. Resetlemeden de kalkabilir fakat risk. Sen bilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt