vac ban

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan skyr4x
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

skyr4x

Şakamatik
Master Üye
merhaba kısa süre önce (yaklasaık 4 5 saat) orbit premium satın aldım 1 haftalık ve 4 5 el oynadıktan sonra vac ban yedim bu vac ban tam olarak ne oluyor? valoranttaki gibi donanım banı olmadığını biliyorum cs de ama yeni hesap açıp girdiğimde vac doğrulama hatası verdi ve yine giremedim nasıl çözebilirim bu sorunu

hayır csgoda donanım banı yok ve türk hilesi satın alma csgoda

Orbit almayalım o zaman madem vac atıyor. Ayrıca vac ban hesap ban'ıdır başka bir şeye ban atmaz. Xhanger satın almanız önerimdir. Kendim bizzat oynadım ve hiçbir şekilde vac yemedim (ow yedim).

kimse soruma yanıt vermemiş olm hesap değiştisemde vac ban yedin diyip oyuna giremiyorum bunun nedenini sordum?

Orbit almayalım o zaman madem vac atıyor. Ayrıca vac ban hesap ban'ıdır başka bir şeye ban atmaz. Xhanger satın almanız önerimdir. Kendim bizzat oynadım ve hiçbir şekilde vac yemedim (ow yedim).
sadece adamlar görünür oldugunda yeşil olması (chams) özelliğiyle tek mac atıp ow yedim önermem

Steam içerisinde userların bulundugu bir l0g klasörü vardır, VAC ban yediğinizde oraya l0g olarak kaydedilir ve yeni açtığınız hesaplarda banlanır. Bunu önlemek için her ban yediğinizde steam wiper / l0g cleaner vs. Kullanabilirsiniz 1-2 dakikanızı almaz bile bu işlem, valorant gibi büyük bir spoof süreci yok. Küçük bir araştırma sonrası github veya herhangi bir yerden kolayca bulabilirsiniz.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt