ananin amodeme
Kavga da söylenmezananin a
soylemisKavga da söylenmez
çok güzel sistemmiş ben güncelledikten sonra oyunun kapanır diye tahmin ediyordum dostumhileyi loader linkinden girip indirip burada paylaşmak ile iş bitmiyor. Güncellense yine girip indirirsin elinde çünkü link mevcut. Aynı bizim yaptığımız gibi girip indiriyorsun. burada sanki çok gizli kaynaklardan elde etmiş de paylaşmışsın gibi show yapmanın mantığı da yok.
Salağın birisi sana linkleri atmış. güncellendikçe girip indirip buraya atıyorsun. yaptığın şey tam olarak bu
asıl marifet, onu kırmak ve cracklemekte. ona da götü yeten çıkmadı daha. gelecek 1 ay boyunca da loader linki paylaşsan gene kıracak bi kişi çıkmayacak. yakından takip ediyor olacağım.
He kırdılar diyelim ne olacak biliyor musun?
Yamatos aşağı yukarı maximum 35-40 dakikada güncelleyecek hileyi. Örneğin bugün 4 defa güncelleme geldi. üstelik güncelleme gelirken biz oynamaya devam edebiliyoruz kesinti yaşamıyoruz. o derece güzel bir sistem.
Güncellenecek ve biz oynamaya devam edeceğiz. Yeni loaderi de kırın, yine güncelleyecekler.
Burada kumda oynayan bebeler gibi oynayın loaderlerle.
size zahmet vermiş ve uğraştırmış olmak vsync ekibinin gayet hoşuna gidiyordur. Düşünsene 3-5 tane gerizekalı uğraşıyor loaderi kırıyor paylaşıyor. sonra bizimkiler güncelliyor bu salaklar tekrar kırıyor tekrar güncelleniyor lazeri eline alıp kediyle oynamış gibi oynuyor adamlar sizle farkında değilsiniz.
Edit: Şunu da eklemek isterim.
bugüne kadar cracklediğiniz spoofer olsun, hile olsun.
Bir tane çalışanını görmedim. Bir tane bile görmedim.
Boşuna uğraşıyorsunuz. Kontrol her zaman developerin elindedir, siz aptallar da uğraştığınızla saatler harcadığınızla kalırsınız.
Az çok anlasam bu işlerden bir tane hile tasarlayıp her gün bu köpeklerin önüne kemik atarmış gibi atarım hadi derim bunu crackleyin.çok güzel sistemmiş ben güncelledikten sonra oyunun kapanır diye tahmin ediyordum dostum
ne diyeyim bilader umarım başkasının loaderi eline geçerde Crâck me açarsın aqAz çok anlasam bu işlerden bir tane hile tasarlayıp her gün bu köpeklerin önüne kemik atarmış gibi atarım hadi derim bunu crackleyin.
adamlar crackler ve tekrar güncelleyip yenisini atarım. Bildiğin kölelik rejimi gibi. düşünsene bir sürü yazılımcı senin için emek harcıyor. sen ise onların salaklığını çitoz kola eşliğinde izliyorsun. @ByteBandit şu anda bir kaç tane gerizekalı senin hileni cracklemek için vakit harcıyor kafa patlatıyor ama beceremiyor. Neşelen kardeşim. Buna biraz zaman harcasınlar 4-5 saat baktık sonuç çıkmadı yeni loaderi de bunlar alamazlarsa sen atıp buyrrun crackleyin de. biraz da ona uğraşsınlar yerinde olmayı isterdim.
İnsanlar kendi egolarını tatmin etmek için birilerinin emeğine göz diker ama emek yine sahibine ekmek yedirir.
Bu loaderleri burada paylaşarak adamın işine taş koymuyorsunuz.
Crackleyen çıkmadığı için adamın bedava reklamını yapıyorsunuz bu daha da büyük salaklık.
alla h ını kitab ını bu kadar korumuyorsundur lan NJIOPWENIOAWNEIOAWNEIOAWAz çok anlasam bu işlerden bir tane hile tasarlayıp her gün bu köpeklerin önüne kemik atarmış gibi atarım hadi derim bunu crackleyin.
adamlar crackler ve tekrar güncelleyip yenisini atarım. Bildiğin kölelik rejimi gibi. düşünsene bir sürü yazılımcı senin için emek harcıyor. sen ise onların salaklığını çitoz kola eşliğinde izliyorsun. @ByteBandit şu anda bir kaç tane gerizekalı senin hileni cracklemek için vakit harcıyor kafa patlatıyor ama beceremiyor. Neşelen kardeşim. Buna biraz zaman harcasınlar 4-5 saat baktık sonuç çıkmadı yeni loaderi de bunlar alamazlarsa sen atıp buyrrun crackleyin de. biraz da ona uğraşsınlar yerinde olmayı isterdim.
İnsanlar kendi egolarını tatmin etmek için birilerinin emeğine göz diker ama emek yine sahibine ekmek yedirir.
Bu loaderleri burada paylaşarak adamın işine taş koymuyorsunuz.
Crackleyen çıkmadığı için adamın bedava reklamını yapıyorsunuz bu daha da büyük salaklık.