dirowen9
Diamond Üye
@JamesHarden şu sorunun cevabını gerçekten merak ediyorumHangi crackti hocam o çünkü lolshanın attığı tüm Crâck konularına baktığımda unpacked bir şekilde atıyor
@JamesHarden şu sorunun cevabını gerçekten merak ediyorumHangi crackti hocam o çünkü lolshanın attığı tüm Crâck konularına baktığımda unpacked bir şekilde atıyor
uzatma lütfen kardeşim işine bak.Kavgayı bitirdik değil mi anı olarak paylaştım
anca onu yaparsın zaten. ana bacı küfür etmekte üstünüze yoktur kral. helal olsun size arkanızdayız. en büyük sizsiniz. en kral sizsiniz helal size ya. vallaha var ya ben böyle cesur adam görmemiştim sizi gördüm ya biz adam değilmişiz meğerse.Sen ne anlatıyorsun la o küçük beyninle? Paylaştığım her Crâck dosyası tamamen açık kodlu "Unpack" şekilde paylaşıyorum. Aptal gibi boş boş iftira atma yoksa o sana ana bacı söven çocuğun yerini ben doldurmak zorunda kalıcam.
ilk attığı cracklediği ninjaware exe dosyasıydı. ve bir çok exe şeklinde attığı da mevcuttur.@JamesHarden şu sorunun cevabını gerçekten merak ediyorum
kral iyisin hoşsunda arkadaşın dediğini bende pek anlamadım ama ben haklıyımSen ne anlatıyorsun la o küçük beyninle? Paylaştığım her Crâck dosyası tamamen açık kodlu "Unpack" şekilde paylaşıyorum. Aptal gibi boş boş iftira atma yoksa o sana ana bacı söven çocuğun yerini ben doldurmak zorunda kalıcam.
Şuan gerçekten masuma oynayıp malca davranıyorsun hocam adamın attığı buildlere bakıyorum (ninjware Crâck buildide dahil bunların içine) hepsi unpacklenmiş dnspy da okunmaya hazır halde buildler neye güvenerek bunu söylüyorsun başka bir yerden ratlanma imkanın olamaz mı?uzatma lütfen kardeşim işine bak.
anca onu yaparsın zaten. ana bacı küfür etmekte üstünüze yoktur kral. helal olsun size arkanızdayız. en büyük sizsiniz. en kral sizsiniz helal size ya. vallaha var ya ben böyle cesur adam görmemiştim sizi gördüm ya biz adam değilmişiz meğerse.
ilk attığı cracklediği ninjaware exe dosyasıydı. ve bir çok exe şeklinde attığı da mevcuttur.
https://cheatglobal.com/konu/brutality-valorant-Crâcked-by-lolshan-chatgpt-paste.41531/ bu konusunda da exe dosyasını rahatlıkla görebilirsin. herkes unpack olarak inceleyip kullanıyor zaten haklısın. forumdaki herkes yazılımcı çünkü.
Kavgayı tekrar başlatmak amacım değil, fakat zaten arkadaşının bu konudaki ve eski mesajlarına bakarsan, ne olduğunu anlarsın. Satışacak kişiler arıyor.Şuan gerçekten masuma oynayıp malca davranıyorsun hocam adamın attığı buildlere bakıyorum (ninjware Crâck buildide dahil bunların içine) hepsi unpacklenmiş dnspy da okunmaya hazır halde buildler neye güvenerek bunu söylüyorsun başka bir yerden ratlanma imkanın olamaz mı?
ozr dlermsusun artık mallar
Ben kavga başlatmıyorum kardeşim iki medeni insan gibi tartışıyoruz ben lolshanın bir dönem boyunca dma buildini sattım bu adamın ne olduğunu gayet iyi biliyorum şuan ortak bir iş yapmasak da adamı savunurum . Arkadaşa baksana herkes yazılımcı mı falan yazmış ne alaka aqKavgayı tekrar başlatmak amacım değil, fakat zaten arkadaşının bu konudaki ve eski mesajlarına bakarsan, ne olduğunu anlarsın. Satışacak kişiler arıyor.
Sana diyecek bir şeyim yok. Bu arkadaş hakkında daha fazla konuşursam, amacım tekrardan kavga başlatmak gibi gözükeceği için cümleyi öyle başlattım.Ben kavga başlatmıyorum kardeşim iki medeni insan gibi tartışıyoruz ben lolshanın bir dönem boyunca dma buildini sattım bu adamın ne olduğunu gayet iyi biliyorum şuan ortak bir iş yapmasak da adamı savunurum . Arkadaşa baksana herkes yazılımcı mı falan yazmış ne alaka aq