uyku hapıDüzen bir kere bozuldu ve artık uyuyamıyorum ve uyanamıyorum bu durumu nasıl değiştirebilirim

Asla kullanmamuyku hapı![]()
bi kere kullanacaksın sonra atacaksın cope o bir kullanım ile her şey yoluna girebilir neden asla?Asla kullanmam
Babama küçükken içirmişler o haptan ve şuanda uyku sorunları çekiyor o yüzden kullanmama hem ailem izin vermez hem ben kullanmambi kere kullanacaksın sonra atacaksın cope o bir kullanım ile her şey yoluna girebilir neden asla?
Uyku yok o zaman da telefonda yapacak çok bir şey yok sahibinden de araba bakıyom sabaha kadarBak sımdı benım taktıgı soylıycem sana 1 kere uyku duzenın bozuldugu zaman o gece asla uyuma bı sekılde uyanık kal butun gun kalamazsan asla duzeltemezsın sonra aksam oldugunda ıyıce uyku bastırır yatarsın erken duzelır kendım uyguluyorum
pc fln gec bişeyler yap uyanık ol uyursan sıksen duzeltemezsın yada kendını cok fazla yorman gerek anca oyle Mobile legends fln basla bi ara 15 16 saat aralıksız rank kasmıslıgım var uyku duzenını duzeltmek ıcınUyku yok o zaman da telefonda yapacak çok bir şey yok sahibinden de araba bakıyom sabaha kadar
PC arızalı tamirda takılıcam bu gece öğlen fln uyursam düzelir mipc fln gec bişeyler yap uyanık ol uyursan sıksen duzeltemezsın yada kendını cok fazla yorman gerek anca oyle
arkadasın taktige gore duzelmez gece yine enerjik olcan uyuyamıcanPC arızalı tamirda takılıcam bu gece öğlen fln uyursam düzelir mi