uykudayken karşımızda ki kişiye "sen gerçek değilsin" veya "ben rüyadayım" dersek ne olur?

sonra kalktığında ne düşünüyorsun knk ?
knk kötü tarafı sen rüyada olduğnu biliyorsun sonra düşer gibi uyanıyorsun rüyadan yataktan kalkıyorsun uyandım sanıyorsun am bi bakıyorsun hala rüyadasın ve bu böyle sürüyor kaçıyorum kurtulamıyorum bir türlüde uyanamıyorum kalkınca çok üzun bir süre kendime gelemiyorum ve bi kaç gün uyumaktan korkuyorum çünkü rüyada biri seni istiyor ve kovalıyor sende onun yerind olduğun için bilincinde olsan dahil kontrol sende olmuyor bunun çözümünü bulamadım

düşüncem :) : KALP KRİZİ GEÇİRİRDİM.
sana yemin edebilirim bunu yaptığıma ama kanıtlayamam ve uyanmadım rüyadayken farklı bir bilinç şekliyle rüyada olduğumu biliyorum. halk arasında karabasan denilen muhabbettede zorlayarak haraket edebiliyorum. bir çok insanın bunu yapamamasının sebebi korkudan kontrolü kaybetmesi. rüyadada aynı nekadar korkarsan ve beynin nekadar kötü düşünürse okadar korkar uyanırsın. rüyada olduğunu bileni daha görmedim kendim dışında. bu arada karabasana bastığım günden beri karabasan uğramıyor yanıma.(Uyku Felci)

bişey olmaz geri uyanırsın ama rüyada olduğunu anladığın zaman fazla heyecan yapmazsan uyanmazsın biraz alıştırmadan sonra yapabiliyorsun

sana yemin edebilirim bunu yaptığıma ama kanıtlayamam ve uyanmadım rüyadayken farklı bir bilinç şekliyle rüyada olduğumu biliyorum. halk arasında karabasan denilen muhabbettede zorlayarak haraket edebiliyorum. bir çok insanın bunu yapamamasının sebebi korkudan kontrolü kaybetmesi. rüyadada aynı nekadar korkarsan ve beynin nekadar kötü düşünürse okadar korkar uyanırsın. rüyada olduğunu bileni daha görmedim kendim dışında. bu arada karabasana bastığım günden beri karabasan uğramıyor yanıma.(Uyku Felci)
knk ben rüyada olduğmu biliyorum önceleri rüyada olduğmu bildiğim zaman direk uyanıyordum ama şimdi bildiğim halde uyanamıyorum uyandım sanıp yataktan kalkıyorum ve farklı bir rüyaya geçiyorumuyanamadığım için sanırım beynimi korku salıyor bunu nasıl atlattın sen eyer sende yaşadıysan böyle birşey

knk ben rüyada olduğmu biliyorum önceleri rüyada olduğmu bildiğim zaman direk uyanıyordum ama şimdi bildiğim halde uyanamıyorum uyandım sanıp yataktan kalkıyorum ve farklı bir rüyaya geçiyorumuyanamadığım için sanırım beynimi korku salıyor bunu nasıl atlattın sen eyer sende yaşadıysan böyle birşey
uyanmaya çalışma zaten uyanırsın rüyanı kendin kontrol etmeye çalış rüyada oldugunu anladığın zaman kontrol edebilirsinde senin elinde olan birşey

uyanmaya çalışma zaten uyanırsın rüyanı kendin kontrol etmeye çalış rüyada oldugunu anladığın zaman kontrol edebilirsinde senin elinde olan birşey
knk benimki biraz karabasan gibi rüyadaolduğumu anlıyorum ama birşey beni tutuyor salmıyor benle konuşuyor çıkamazsın burdasın hapissin gibi bunun sebebi beynim bana oyunmu oynuyor yoksa başka bir sebebi mi var artık uyku haram oldu bunu nasıl çözcez

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt