Arıyorum Uygun fiyatlı script

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan masko01
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
haftalık 30 dolarmış elix ben haftalık alsam max 2 gün kullanabiliyorum çünkü aktif oyun oynamıyorum onun içinde günlük satan varsa daha iyi olur benim için boşuna key süremden gitsin istemiyorum çoğu hileyi de günlük alırım zaten

haftalık 30 dolarmış elix ben haftalık alsam max 2 gün kullanabiliyorum çünkü aktif oyun oynamıyorum onun içinde günlük satan varsa daha iyi olur benim için boşuna key süremden gitsin istemiyorum çoğu hileyi de günlük alırım zaten
günlük olupta güvenli olacağını sanmıyorum bilgin olsun

Elix bugun son yamaya güncelleniyor, ondan sonra günlük key için konuşabiliriz. discorddan iletişime geçebilirsin

image.png

NV Bypass alabilirsin 2 gün oynuyorsan götürür seni. Eğer bilgisayarına macintosh indirebilirsen bgx mac versiyonu var piyasadaki pub olup ud olan sayılı scriptlerden.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt