teşekkürlergenellikle yazılımla ilgili konular tek bir yoldan ilerlemez , ne yapman gerektiğini söylemekten ziyade sana yapmaman gereken bir şey söyleyebilirim asla tek bir konuya odaklanma , elbet biri çıkar git c++ öğren der , tabi ki mantıklı öğrenmelisin ama tüm zamanını c++ 'a harcama ihtiyacın olacak diğer dilleri yandan yandan öğrenmen gerekiyor revers. eng. tek bir dile odaklanarak öğrenilecek bir şey değil birden fazla dil öğreniyorsun ve öğrendiğin her dili farklı adımlarda kullanıyorsun.
Bir diğer yapmaman gereken şey kesinlikle ama kesinlikle burasının altını üstünü çize çize söylüyorum ASLA AMA ASLA UZMAN SAYILACAK SEVİYEYE GELMEDEN TOOL KULLANMA . bu çok önemli Crâck tools kullanmak işini kolaylaştırır evet ama öğrenme aşamasında hatta orta ve ileri seviye biri için bile öğrenmeye engeldir . Toolslar yokmuş gibi davran , toolları kullanıp işini kolaylaştırmak yerine toolların çalışma mantığını anlayıp toolların yaptığı işleri manuel olarak yapmayı öğren. Eğer sabredip düzenli olarak 5-6 yıl çalışırsan emin ol bu yılların sonunda bu yorumu hatırlayıp bana teşekkür edersin.
samanlık ta iğne aramak imkansızda bir uygulama veya loader cracklan ması imkansız deil dir zor vardır ghusty gibi mesela Crâck en basit sey emin ol cok linc yiycem genelikle kimsrnin bilgisi olmayan kişilerden ama c++ veya c# tam bilmesi lazımbir yazılıma Crâck atmak samanlıkta iğne aramak gibi sabırlı ve zeki olman lazım önce dilinden anlaman lazım çok zor kanka
hocam bitane program vardı sinek e benziyen ismini unutum ama bilen arkadas ilaki cıkcaktır@shadowsyscall sizden duymak isterim
önerim olcak Crâck deilde program hazırla pyrhunla basit normal kulancıların seylerimi kısıtla cok bos örnek olcak ama baska turlu acıklıyamam mesela valo ben admin olmadan kimseyi banlıyamam dimi ha sende bir orogram yap userleri yapcagı seyleri kısıtla sonra o yaptıgın programı bos bir dosyada cracklamaya calıs admin paneline ulaş belki yararı olcakdır hem test edmiş olursunarkadaşlar ev de boş duruyorum Crâck atmayı öğrenmek istiyorum hobi olarak oldum olası merakım vardı Crâck işlerine öğrenebileceğim bi yer varmı videolu
crackden kastım işte lisansı geçmek vs
önerim olcak Crâck deilde program hazırla pyrhunla basit normal kulancıların seylerimi kısıtla cok bos örnek olcak ama baska turlu acıklıyamam mesela valo ben admin olmadan kimseyi banlıyamam dimi ha sende bir orogram yap userleri yapcagı seyleri kısıtla sonra o yaptıgın programı bos bir dosyada cracklamaya calıs admin paneline ulaş belki yararı olcakdır hem test edmiş olursunarkadaşlar ev de boş duruyorum Crâck atmayı öğrenmek istiyorum hobi olarak oldum olası merakım vardı Crâck işlerine öğrenebileceğim bi yer varmı videolu
crackden kastım işte lisansı geçmek vs