bu işler hemen olcak sey deil genelikle c++ kırılır tabi neyle yazıldıgıda önemli Crâck yerine pythundan baslarsan daha iyi olr sanki birisi sana sunu demez udemy öneririmarkadaşlar ev de boş duruyorum Crâck atmayı öğrenmek istiyorum hobi olarak oldum olası merakım vardı Crâck işlerine öğrenebileceğim bi yer varmı videolu
crackden kastım işte lisansı geçmek vs
dediğim gibi hobi olarak uğraşmak istiyorum x64 diye bi program var sanırım onla yapılıyor yazılım ile pek alakası varmı bilmiyorumbu işler hemen olcak sey deil genelikle c++ kırılır tabi neyle yazıldıgıda önemli Crâck yerine pythundan baslarsan daha iyi olr sanki birisi sana sunu demez udemy öneririm
bir yazılıma Crâck atmak samanlıkta iğne aramak gibi sabırlı ve zeki olman lazım önce dilinden anlaman lazım çok zor kankaarkadaşlar ev de boş duruyorum Crâck atmayı öğrenmek istiyorum hobi olarak oldum olası merakım vardı Crâck işlerine öğrenebileceğim bi yer varmı videolu
crackden kastım işte lisansı geçmek vs
adam zoru kolayı duymak istemiyor ki öğrenmek istiyorbir yazılıma Crâck atmak samanlıkta iğne aramak gibi sabırlı ve zeki olman lazım önce dilinden anlaman lazım çok zor kanka
teşekkür ederim bakıyorum şimdi10 gün ücretsiz denemeyle başlayabilirsin türkçe altyazı var
https://www.pluralsight.com/courses/reverse-engineering-getting-started
altyapısı yoksa c++ diyemem java deriimgenellikle yazılımla ilgili konular tek bir yoldan ilerlemez , ne yapman gerektiğini söylemekten ziyade sana yapmaman gereken bir şey söyleyebilirim asla tek bir konuya odaklanma , elbet biri çıkar git c++ öğren der , tabi ki mantıklı öğrenmelisin ama tüm zamanını c++ 'a harcama ihtiyacın olacak diğer dilleri yandan yandan öğrenmen gerekiyor revers. eng. tek bir dile odaklanarak öğrenilecek bir şey değil birden fazla dil öğreniyorsun ve öğrendiğin her dili farklı adımlarda kullanıyorsun.
Bir diğer yapmaman gereken şey kesinlikle ama kesinlikle burasının altını üstünü çize çize söylüyorum ASLA AMA ASLA UZMAN SAYILACAK SEVİYEYE GELMEDEN TOOL KULLANMA . bu çok önemli Crâck tools kullanmak işini kolaylaştırır evet ama öğrenme aşamasında hatta orta ve ileri seviye biri için bile öğrenmeye engeldir . Toolslar yokmuş gibi davran , toolları kullanıp işini kolaylaştırmak yerine toolların çalışma mantığını anlayıp toolların yaptığı işleri manuel olarak yapmayı öğren. Eğer sabredip düzenli olarak 5-6 yıl çalışırsan emin ol bu yılların sonunda bu yorumu hatırlayıp bana teşekkür edersin.