bu hileyle yayın açıp benim diye satıyorlar la :D c ile başlıyor du adı bu kdr mı düştün la :D

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
bu hileyle yayın açıp benim diye satıyorlar la :D c ile başlıyor du adı bu kdr mı düştün la :D
Azıcık şerefleri adamlıkları olsa şöyle bir çöp parçasını insanlara sırf para kazanmak uğruna satmazlar zaten. Tek dertleri para koparmak.

Konudaki her şeyi eksiksiz ve doğru yaptığınız takdirde herhangi bir hata almanız mümkün değil.

Aldığınız hatanın sebepleri şunlar olabilir:
Windows 11 işletim sistemini kullanıyorsanız bu hatayı alıyor olabilirsiniz.
HVCII açık olduğu için bu hatayı alıyor olabilirsiniz.
Blitz'i yönetici olarak çalıştırmadığınız için bu hatayı alıyor olabilirsiniz.
Windows defender ve diğer antivirüs yazılımları açık olduğu için bu hatayı alıyor olabilirsiniz.
abi widows10 dada deedim ayı hatayı aladım gün icinde windows 11 e gectim simdide aynı hata windowsla alakası yok

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
#TR: Hileyle alakalı bildiğimiz tek şey çöp bir hile olması. Lütfen bize karşı "ne kadar süre sonra banlanırım, aimbot çalışmıyor düzeltir misiniz" gibi sorular yöneltmeyin. Hilenin yapımcısı biz değiliz.

#EN: The only thing we know about the cheat is that it is a trash. Please don't ask us questions like “how long i get banned, can you fix aimbot not working”. We are not the developer of the cheat.
pin this or add to first post so more ppl can see this messege

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt