USR Software V2 - Valorant ESP & WallHack Crâcked by LeftCaps & R7flex & waryin

F1 konuda yazıyor zaten.
Ağa ben lebtob dan Herşeyi indirdim yazmisin oraya nasıl kullandığını ben orfaki 1 sıra daki indirdim kurdum yönetici olarak çalıştırdım açıldı sobra hileyi gonetici olarak açtım sobra oyna girdim F2 bastım karşıma Menü Gelmedi ne yapcam

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Ağa ben lebtob dan Herşeyi indirdim yazmisin oraya nasıl kullandığını ben orfaki 1 sıra daki indirdim kurdum yönetici olarak çalıştırdım açıldı sobra hileyi gonetici olarak açtım sobra oyna girdim F2 bastım karşıma Menü Gelmedi ne yapcam
Hocam indirin ve bana PM'den ID'nizi iletin.

Hocam bana Nasıl duzeltfem onu söyleyin Yeterlei olcakti

Bide Şu Loader vido ki indirme Şeyini nerden bulcam onu neden Sildiniz bana Lebtob da Nasil Duzeltfem Onu söylemen Yeter li olcaktir yani asaya erer yazıyor cmd ekraninda

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Hocam bana Nasıl duzeltfem onu söyleyin Yeterlei olcakti

Bide Şu Loader vido ki indirme Şeyini nerden bulcam onu neden Sildiniz bana Lebtob da Nasil Duzeltfem Onu söylemen Yeter li olcaktir yani asaya erer yazıyor cmd ekraninda
Hocam hata nedir bilmiyorum ki. Yani her sebepten dolayı error vermiş olabilir. Ekran görüntüsü iletin.

hilenin kullanışı basit fakat şu uyarıda bulunmam gerekiyor en fazla 5 veya 6 maç götürüyor sonra ban yiyorsunuz spoffer ile kurtarıyorum ben spofferiniz yoksa denemeyin bile

Hocam Discord dan Bana Arkadaşlik isteyi Yollayın beb yoluyom Gitmiyor Sanırım ss leri elimde Hata alıyorum bende arkadaşım da Bu Sürücu Yukenllmiyor Felab diyor

@LeftCaps hile çalışıyor gayet stabil bir şekilde ama Secure Boot enabled hatası alıyorum fakat Gigabyte anakartımın BIOS'unda Secure Boot açmak için başka bir ayarı kapatmam gerekiyor o zaman da brick oluyor anakart. Bu sorunun başka bir çözümü var mı ?

reflex yaşıyormu yavv adam dc sürekli ban yiyor sürekli denk gelemedik

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt