hileyi kullandım, 1 haftalık aldım 3 tane yüceye hesap kastım hilenin parası cıktı + 300 tl cebime kaldıhileyi aldım 1 haftalık bagacaz kimin hilesi daha büyük
Hesaplar bana ait değil TİkTok yayınlarından veya müşterilerin referansı ile gelen mesajlar kontrol sağlanabilir IP adreslerinden1 yorumlu 4 yorumlu hesapların sağlam alın dedigini gorunce benim sifadül eşgalü dündariyenin oQeF in arabasının km saatine yansıyan görüntüsü
Bu gün sadece bir kere UP yaptım konuyu baltalamayı keser misin?24 saatte bir bump at lütfen hydro bey
yok ustam estağfurullah sana bişey demedim seviliyorsunHesaplar bana ait değil TİkTok yayınlarından veya müşterilerin referansı ile gelen mesajlar kontrol sağlanabilir IP adreslerinden
malın kötü demedim baltalama yok 24 saate bir up dedim sabah teşekkürler yazıp konunu uplamışsınBu gün sadece bir kere UP yaptım konuyu baltalamayı keser misin?
Mesaja cevap verdim bu UP sayılmıyor eğer bir UP olsaydı zaten uyarı geliyormalın kötü demedim baltalama yok 24 saate bir up dedim sabah teşekkürler yazıp konunu uplamışsın
24 saatte bir konu sahıplerı up/bump veya güncel boş yorumda olabılır atma hakları bulunuyorsayılıyor @Genisys