USB BELLEĞE FORMAT

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CARLDJE
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

CARLDJE

Bronz Üye
HİÇBİR ŞEKİLDE PROGRAM İNDİRMEDEN SİZİN USB BELLEĞİNİZE NASIL FORMAT ATARSINIZ ONU ÖĞRETİCEM BENDE BU YNTEMLE SİLDİM SİLİNMEYEN DOSYALAR VARDI FALAN HEMEN ANLATIYORUM.
CMD KOMUTLARI İLE YAPILIR.
NOT:VERİLERİNİZİ YEDEKLEYİN ÇÜNKÜ İÇİNDEKİ HER ŞEYİ SİLECETİR.
BEĞENİN GÖRÜN
1-CMD YÖNETİCİ OLARAK ÇALIŞTIR
2-diskpart yaz
3-hangi disk olucağını seçin NOT:C DİSKİNİ SEÇERSENİZ ALLAH A EMANET OLURSUNUZ DİKKATLİ OLUN BURDA VALLA GİDERSİNİZ USB E OLUR GENELDE
4-3.ADIMDAKİLERİ HANGİ DİSK OLDUĞUNU GB DAN ANLIYORUZ USB BELLEĞİNİZ KAÇ GB İSE O KADARDIR.
5-select disk 2 siz 2 yazan yere diskinizin numarası neyse onu yazın.
6-create partition primary yazın(succeaded yazacak)
7-format fs=ntfs quick (format komutu)
8-exit
ve bitti

Çözüm
HİÇBİR ŞEKİLDE PROGRAM İNDİRMEDEN SİZİN USB BELLEĞİNİZE NASIL FORMAT ATARSINIZ ONU ÖĞRETİCEM BENDE BU YNTEMLE SİLDİM SİLİNMEYEN DOSYALAR VARDI FALAN HEMEN ANLATIYORUM.
CMD KOMUTLARI İLE YAPILIR.
NOT:VERİLERİNİZİ YEDEKLEYİN ÇÜNKÜ İÇİNDEKİ HER ŞEYİ SİLECETİR.
BEĞENİN GÖRÜN
1-CMD YÖNETİCİ OLARAK ÇALIŞTIR
2-diskpart yaz
3-hangi disk olucağını seçin NOT:C DİSKİNİ SEÇERSENİZ ALLAH A EMANET OLURSUNUZ DİKKATLİ OLUN BURDA VALLA GİDERSİNİZ USB E OLUR GENELDE
4-3.ADIMDAKİLERİ HANGİ DİSK OLDUĞUNU GB DAN ANLIYORUZ USB BELLEĞİNİZ KAÇ GB İSE O KADARDIR.
5-select disk 2 siz 2 yazan yere diskinizin numarası neyse onu yazın.
6-create partition primary yazın(succeaded yazacak)
7-format fs=ntfs quick (format komutu)
8-exit
ve bitti
Çok ezbere ve...
Bu yöntem var, bununla birlikte rufus u indirip usb içindeki silinmeyen dosyalarınızdan yakınıyorsanız rufusu açın ve usb belleğinizi seçin "ön yükleme seçimi" kısmından ön yüklenebilir değili seçin ve başlat deyin tamamiyle usb nize format atar bu tip bir durumda ben bu yoluda izliyordum.

Usb Sürücüsüne sağ tık yapıp biçimlendir yaptıktan sonra aynı şey olmuyormu?

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt