Urielde Pointer

kankam benim pc win7 hesap makinem böyle değil, tamam dediğin gibi farklı sw lerde denerim ama urielde kodu bulamıyoz saklama muhabbetleri varmış işte fark orda :) Bir de koda dökme olayı var tabi

evet fazla bilgim yok yeni yeni bakınıyorum öyle kendi çapımda bir şeyler yapmaya çalışıyorum oto metik kesmek için uğraşıyorum brom urielde...
sana tavsiyem ilk once karakterden gelen hileleri (attack speed move speed gibi) yap metin kesme işine bakma bile urielde saklamıyolar bu arada çok nadir yani oda 1 ttane daha call atsan çıkyıorda sen elymt2de bak ilk once kesinlikle
ve biraz eski konularda dolaş youtubeden bak anlatım yapan çok insan oldu zamanında
ve bilgisayarın win7 ise hesap makinesi dedigin gibi olmayabilir bakabileceğin bi site vardı da unuttum eğer aklıma gelirse yazarım

sana tavsiyem ilk once karakterden gelen hileleri (attack speed move speed gibi) yap metin kesme işine bakma bile urielde saklamıyolar bu arada çok nadir yani oda 1 ttane daha call atsan çıkyıorda sen elymt2de bak ilk once kesinlikle
ve biraz eski konularda dolaş youtubeden bak anlatım yapan çok insan oldu zamanında
ve bilgisayarın win7 ise hesap makinesi dedigin gibi olmayabilir bakabileceğin bi site vardı da unuttum eğer aklıma gelirse yazarım
Çok sağol hacı düşünüp de yazman bile yeterli bana sağol varol

Reis CollisionBase yok dimi uriel göstermiyor bende uğraştım orda tıkandım kaldım 1 kişi de gelip demiyorki kardeşim öğreteyim diye forumda fırıl fırıl yazıyoruz.

Reis CollisionBase yok dimi uriel göstermiyor bende uğraştım orda tıkandım kaldım 1 kişi de gelip demiyorki kardeşim öğreteyim diye forumda fırıl fırıl yazıyoruz.
ne bulmak istiyon sen direkt onu yazsana tam olarak ne istedigini mobptr olmasında

Uriele guncelleme geldi aylar sonra :D bence yapmayı bırak çünkü artık eskisi gibi değil hiçbir şey. :((
iyi de istediği kadar gelsin adamlar urielde de çatır çatır yapıyor yapan :) bizim neyimiz eksik bilgi dışında, o da zamanla öğrenilir

iyi de istediği kadar gelsin adamlar urielde de çatır çatır yapıyor yapan :) bizim neyimiz eksik bilgi dışında, o da zamanla öğrenilir
çatır çatır yapıyor deyimi düne kadar evet doğruydu dostum ama şuan değil yeni yöntemler keşfedilmeden çatır çatır yapamazlar artık

çatır çatır yapıyor deyimi düne kadar evet doğruydu dostum ama şuan değil yeni yöntemler keşfedilmeden çatır çatır yapamazlar artık
Uriel pek bir şey güncellemedi ki. Terminateyi gizlemek için kullandığı delaylı terminate mantığını devre dışı bıraktı. Hazır bypass adressleri kullananlar için çok kötü bir şey olabilir fakat Reverse ile terminate call adressini bulmak daha da basitleşti. Dün test ettiğimde botu aktif etmeyi başardım daha yeni bu işleri saldığımdan piyasaya sürmeyi düşünmüyorum o yüzden şuan piyasada olan arkadaşları izlemek daha eğlenceli :D

bakıcaz kanka hangi hile satış dc sine gitsem bütün uriel sw lerde aktifler bir tanesi de değil hepsi

Beyler Uriel serverlarda pointer almaya çalışıyorum modlu cheat engineyi buldum kapanmıyor oyun ama pointer bulamıyorum bir arkadaş videolu çok güzel anlatmış wall hacki falan ama adım adım her şeyini yapıyorum fakat pointer kodu yok call'dan follow ediyorum gelmiyor aşağı inip tekrar call'ı follow ediyorum gene yok back back yapıyorum bir türlü bulamıyorum... Hesap makinesinde programlayıcı olayını bi ton aradım en son play storede bi tane buldum ne kadar doğru yanlış bilmiyorum. Sonrasında wall hackte herkes sıkıntı var dedi diye metin koduna bakayım diyorum metin kodu da bulunmuyor herkes normal pwp lerde çekmiş videoyu urielde bulunmuyor. Madem bulunmuyorsa urielde bu kadar gizli saklı ise bu bot yapan adamlar nasıl buluyor gizli saklı pointerları ??? Var mı yardımcı olabilecek?
şöyle başlamak isterim bu işte katiyen ezber yapmicaksın tamamen mantık ve dikkat meselesi öncelikle kulandıgın yazılımı tanıman lazım bilmen lazım ordaki degerler ne işe yarar nedir nasıldır
Önce Kulanmış oldugumuz programı tanıyalım çok uzatmadan kısa tutacagım
Chat Engine Ne işe yarar?
Adından da anlaşılacağı üzere hile programıdır. C dili ile yazılmıştır. Oyunda para veya sağlık gibi önemli olan etmenleri yükseltmeye, oyunu kolaylaştırmaya yarar.hex editörü ve ayıklama aracıdır
Scan Type ile başlıyalım . Scan Type diğer adıyla Tarama tipi deriz.
Tarama tipi(Scan Type) kısmında

Exact Value
-Kesin değer(Bir değerden kesin olarak eminsek kulanılır)
Bigger than
-Daha büyük
Smaller than
-Daha küçük
Value between
-Örnegin 1 ila 10 Arasındaki değer
Unknown initial value
-bilinmeyen yani bilmedigimiz fikir dahi yürütemedigimiz degerleri bulmak içindir

Value Type diğer adıyla Değer türleri

* 2 Bytes kısmında 255 rakamına kadar aratabilirsiniz 255 ten üstü 4 byte'tır.
* 4 Bytes 650000 'e kadar olan kısım 4 Bytes için seçenektir yani elementtir.
* 8 Bytes 650000 üstü ise 8 byte'ta kullanıyoruz.
* Float kısmı 4 bytes'ın düzenlenmiş şeklidir diyebiliriz.
* Double kısmı genelde değişmez olan 4 byte kullanmayan noktalı virgüllü kodlar kullanan oyunlar içindir
* String(Text) Genelde oyunların datasını çözmek için ise oyunun isminin direk yazıldığı bir bölümdür türkçe karakter kullanılmaz.
* Array Of Byte String kısmında bulunan kodların temsilidir.
* All yukarıda bulunan arama tiplerinin hepsinin sonucunu detaylı birşekilde bize çıkarır. şimdi bu kısıml anlayıp kavradıgına göre gerisi basit tamamen mantıken düşün atıyorum benim elimde bi miktar bilye var bu bilyenin toplam sayısını bilmiyorum Unknown initial value taratıcam ondan sonra 2 bilyeyi yere atıgımı farzedelim ne oldu azalan bir deger oldu sonuç olarak napıcaz decreased value seçip taratıcaz sonra o 2 bilyeyi tekrar elimie aldıgımı farzedelim şimdi noldu artan bi sayı oldu şimdi Increased value kulanıcaz bu basit şekilde dahi yavaş yavaş sonucu küçülterek sonuca vara bilirsin atıyorum metinin adresini bulmak istiyorsun elindeki kılıcı çıkar kalıcı olarak metine koş yani otomotik saldırıyı açıp metine 1 defa tıklaman yeterli olacaktır 4 bayta çek bilmedigimiz bir deger oldugu için Unknown initial value taratıcaz taratıktan sonra saldırmayı bırak boş bi yere tıkla hiç birşey yapmayınca sabit duruyoruz bu degişmez 0 olarak taratmamız lazım bunun için Exact Value kulanıcaz 1 defa taratıktan sonra tekrar metine kalıcı olarak koşman lazm metine tekrar tıkla şimdi degişen bir deger oldu changed value kulanıcaz ve 1 defa taratıcaz ve ardından changed value kulanıcaz buda degiştirilen deger olarak sürekli taratıp degerleri düşür ve bu soyledigim şekilde döngüye dök en sonra elinde kalıcak max 3 4 deger onlardan biri o degeri bulduktan sonra onun Entity listesini bulman lazım onuda random youtubeye chat engine Entity list yaz farklı oyunlar olsun fark etmez mantık aynı varlıkların listesini bulucaksın yani mob kodu diger adıyla metin adres listesini olay bundan ibaret tamamen mantık işi fark etiysen tek yaptıgımız şey birşey azaltık azalan deger olarak taratık birdaha çogaltık çogalan deger olarak aratık hiç bişey yapmadık 0 olarak taratık hani çok zor şeyler degil sadece programı iyi tanı yeter

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt