Çok yaygınlaşmaya başladı dedin de sadece 1 tane örnek verirmisin ;DURİELDE BYPASS YAPILIYORMUS VE HİLELER ÇOK AMA ÇOK YAYGINLAŞMAYA BAŞLADI PARASI NEYSE VERİCEM PARADA SIKINTI YOK
reina2 ye gir görürsün arenalarda yapıaln hileleri biladerÇok yaygınlaşmaya başladı dedin de sadece 1 tane örnek verirmisin ;D
hp üretim sekmeme packlerin hepsi açılıyo nerdeyse ya dosya kardeşim yada program yeni programlar var onları uriel fixlememiş oluyo onlarda genellikle paralı oluyo ama şuan urielden geçen öyle babayiğit bi hile yok genel tanınanÇok yaygınlaşmaya başladı dedin de sadece 1 tane örnek verirmisin ;D
hp üretim sekmeme packlerin hepsi açılıyo nerdeyse ya dosya kardeşim yada program yeni programlar var onları uriel fixlememiş oluyo onlarda genellikle paralı oluyo ama şuan urielden geçen öyle babayiğit bi hile yok genel tanınan
Her B##a hile demezseniz hile felan yok urielde yapsanda fixlenir en kısa süredereina2 ye gir görürsün arenalarda yapıaln hileleri bilader
kardesım adamlar urieli bypaslıyor sen ne diyorsnHer B##a hile demezseniz hile felan yok urielde yapsanda fixlenir en kısa sürede
Bypass yapması baya zamanını alır ve hemen fix yer serverin açığı olabilir.kardesım adamlar urieli bypaslıyor sen ne diyorsnqweqe
kardesım adamlar urieli bypaslıyor sen ne diyorsnqweqe
Oncellikle Adamlar Urieli Bypasslıyor Dediğin Urieli Herkes Bypasslıyamaz ilk olarak uriel anti cheat korumasında pack çalışmaz çalışması için oncelikle adam şifrelenmiş clientin içini acıp urieli bypass edip clienti kaydetmesi lazım ancak oyle olur ki bypass da şuan dreamfancy bile bypass yapamıyorken oyle birinin olucagını sanmıyorum bypass dedigim sağ alt kısımda urielin gozukmemesi lazım ve işlevsiz kalması lazım buda nerdeyse cok cok zor ve torrentsiz giriş yapması lazımhp üretim sekmeme packlerin hepsi açılıyo nerdeyse ya dosya kardeşim yada program yeni programlar var onları uriel fixlememiş oluyo onlarda genellikle paralı oluyo ama şuan urielden geçen öyle babayiğit bi hile yok genel tanınan
BANA İLETİŞİM BİLGİLERİNİ SAL DOSTUMURİELDE BYPASS YAPILIYORMUS VE HİLELER ÇOK AMA ÇOK YAYGINLAŞMAYA BAŞLADI PARASI NEYSE VERİCEM PARADA SIKINTI YOK