Çözüldü URİEL BYPASS YAPABİLEN ACİL ULAŞABİLİRMİ ÜCRETLİ SATIN ALICAM FİYATIN ÖNEMİ YOK

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MrZeus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MrZeus

Silver Üye
URİELDE BYPASS YAPILIYORMUS VE HİLELER ÇOK AMA ÇOK YAYGINLAŞMAYA BAŞLADI PARASI NEYSE VERİCEM PARADA SIKINTI YOK

reis bu hp üretimi hilesi nasıl yapılyıor amk yerinde benbunu anlamıyorm
hp üretim sekmeme packlerin hepsi açılıyo nerdeyse ya dosya kardeşim yada program yeni programlar var onları uriel fixlememiş oluyo onlarda genellikle paralı oluyo ama şuan urielden geçen öyle babayiğit bi hile yok genel tanınan

kardesım adamlar urieli bypaslıyor sen ne diyorsn :D qweqe
hp üretim sekmeme packlerin hepsi açılıyo nerdeyse ya dosya kardeşim yada program yeni programlar var onları uriel fixlememiş oluyo onlarda genellikle paralı oluyo ama şuan urielden geçen öyle babayiğit bi hile yok genel tanınan
Oncellikle Adamlar Urieli Bypasslıyor Dediğin Urieli Herkes Bypasslıyamaz ilk olarak uriel anti cheat korumasında pack çalışmaz çalışması için oncelikle adam şifrelenmiş clientin içini acıp urieli bypass edip clienti kaydetmesi lazım ancak oyle olur ki bypass da şuan dreamfancy bile bypass yapamıyorken oyle birinin olucagını sanmıyorum bypass dedigim sağ alt kısımda urielin gozukmemesi lazım ve işlevsiz kalması lazım buda nerdeyse cok cok zor ve torrentsiz giriş yapması lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt