[Uriel & Aeldra++] Metin2 XLBot

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fiyatı bi tık pahalı gibi
Botun fiyatı uzun 1 aylık botlanarak elde edilen kazanca göre belirlenmiştir. Botlayan kullanıcılar rahatlıkla bota verdiği parayı çıkartıp fazlasıyla kâr elde edebiliyor. Zaten şuan Uriel ve Aeldra korumalı sunucularda hesabınızı banlatmayan Internal bir hile yok.
aeldra için az client açmışsınız biraz daha arttırın :(
Ekstra client satın alım seçeneği mevcut.
75$
biraz fiyat uçuk ama konuşabilir fiyat olursa daha iyi olur.
Botun fiyatı uzun 1 aylık botlanarak elde edilen kazanca göre belirlenmiştir. Botlayan kullanıcılar rahatlıkla bota verdiği parayı çıkartıp fazlasıyla kâr elde edebiliyor. Zaten şuan Uriel ve Aeldra korumalı sunucularda hesabınızı banlatmayan Internal bir hile yok.
75 dolar mı hocam uygun deil sanki
usta bunun 7 yada 3 gunlugu flan yokmu ya cok pahalı gelıyor böyle ?
Maalesef sadece 30 günlük satış var. Botun fiyatı uzun 1 aylık botlanarak elde edilen kazanca göre belirlenmiştir. Botlayan kullanıcılar rahatlıkla bota verdiği parayı çıkartıp fazlasıyla kâr elde edebiliyor. Zaten şuan Uriel ve Aeldra korumalı sunucularda hesabınızı banlatmayan Internal bir hile yok.
fiyat ne kadar usta ve ban yeme riski varmı
75$ sistem banına hiçbir şekilde yakalanmıyor.
75 TL ye değil 100 TL ye bile satsan alan olur bence hileyi
Botun fiyatı 75$

davet kodu alacagım gunu beklıyorum mantıklı bi sw de botun parasını 1 hafta içerisinde itemciden ban yemezsek çıkarır diye düşünüyorum iyi satışlar

davet kodu alacagım gunu beklıyorum mantıklı bi sw de botun parasını 1 hafta içerisinde itemciden ban yemezsek çıkarır diye düşünüyorum iyi satışlar
Cok haklısın saglam serverde 2 günde botun parasını cıkartmayan almasın zaten botlayan adam çıkartır net

1140,40 şunu 1 haftada çıkar sana benden çeyiz takımı aptal olmayın kardeşim xd

kafayı yemişssin senxbot
Doğrudur hocam
Şuan çıkartan bir çok kullanıcı var. Urielli sunucu olmasa bile Aeldra gibi bir alternatif olduğu için rahatlıkla çıkartıyorlar.
Cok haklısın saglam serverde 2 günde botun parasını cıkartmayan almasın zaten botlayan adam çıkartır net
Şuan çıkartan bir çok kullanıcı var. Urielli sunucu olmasa bile Aeldra gibi bir alternatif olduğu için rahatlıkla çıkartıyorlar.
Fiyat biraz fazla değilmi
Merhaba
1140,40 şunu 1 haftada çıkar sana benden çeyiz takımı aptal olmayın kardeşim xd

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt