clubbedtodeath
Uzman Üye
Güncel++
Botun fiyatı uzun 1 aylık botlanarak elde edilen kazanca göre belirlenmiştir. Botlayan kullanıcılar rahatlıkla bota verdiği parayı çıkartıp fazlasıyla kâr elde edebiliyor. Zaten şuan Uriel ve Aeldra korumalı sunucularda hesabınızı banlatmayan Internal bir hile yok.Fiyatı bi tık pahalı gibi
Ekstra client satın alım seçeneği mevcut.aeldra için az client açmışsınız biraz daha arttırın
75$fiyat ne kadar ?
Botun fiyatı uzun 1 aylık botlanarak elde edilen kazanca göre belirlenmiştir. Botlayan kullanıcılar rahatlıkla bota verdiği parayı çıkartıp fazlasıyla kâr elde edebiliyor. Zaten şuan Uriel ve Aeldra korumalı sunucularda hesabınızı banlatmayan Internal bir hile yok.biraz fiyat uçuk ama konuşabilir fiyat olursa daha iyi olur.
Botun fiyatı uzun 1 aylık botlanarak elde edilen kazanca göre belirlenmiştir. Botlayan kullanıcılar rahatlıkla bota verdiği parayı çıkartıp fazlasıyla kâr elde edebiliyor. Zaten şuan Uriel ve Aeldra korumalı sunucularda hesabınızı banlatmayan Internal bir hile yok.75 dolar mı hocam uygun deil sanki
Maalesef sadece 30 günlük satış var. Botun fiyatı uzun 1 aylık botlanarak elde edilen kazanca göre belirlenmiştir. Botlayan kullanıcılar rahatlıkla bota verdiği parayı çıkartıp fazlasıyla kâr elde edebiliyor. Zaten şuan Uriel ve Aeldra korumalı sunucularda hesabınızı banlatmayan Internal bir hile yok.usta bunun 7 yada 3 gunlugu flan yokmu ya cok pahalı gelıyor böyle ?
75$ sistem banına hiçbir şekilde yakalanmıyor.fiyat ne kadar usta ve ban yeme riski varmı
Botun fiyatı 75$75 TL ye değil 100 TL ye bile satsan alan olur bence hileyi
Neden ne oldukafayı yemişssin senxbot
Cok haklısın saglam serverde 2 günde botun parasını cıkartmayan almasın zaten botlayan adam çıkartır netdavet kodu alacagım gunu beklıyorum mantıklı bi sw de botun parasını 1 hafta içerisinde itemciden ban yemezsek çıkarır diye düşünüyorum iyi satışlar
Geçen hafta 2 kez açılan Elvia sunucusundan dediğin parayı 3 günde çıkaranlar var1140,40 şunu 1 haftada çıkar sana benden çeyiz takımı aptal olmayın kardeşim xd
Doğrudur hocamkafayı yemişssin senxbot
Şuan çıkartan bir çok kullanıcı var. Urielli sunucu olmasa bile Aeldra gibi bir alternatif olduğu için rahatlıkla çıkartıyorlar.davet kodu alacagım gunu beklıyorum mantıklı bi sw de botun parasını 1 hafta içerisinde itemciden ban yemezsek çıkarır diye düşünüyorum iyi satışlar
Şuan çıkartan bir çok kullanıcı var. Urielli sunucu olmasa bile Aeldra gibi bir alternatif olduğu için rahatlıkla çıkartıyorlar.Cok haklısın saglam serverde 2 günde botun parasını cıkartmayan almasın zaten botlayan adam çıkartır net
Botun fiyatı uzun 1 aylık botlanarak elde edilen kazanca göre belirlenmiştir. Botlayan kullanıcılar rahatlıkla bota verdiği parayı çıkartıp fazlasıyla kâr elde edebiliyor. Zaten şuan Uriel ve Aeldra korumalı sunucularda hesabınızı banlatmayan Internal bir hile yok.Fiyat biraz fazla değilmi
Merhabamerhaba
Şuan çıkartan bir çok kullanıcı var. Urielli sunucu olmasa bile Aeldra gibi bir alternatif olduğu için rahatlıkla çıkartıyorlar.1140,40 şunu 1 haftada çıkar sana benden çeyiz takımı aptal olmayın kardeşim xd