Hayır sistem banı yokkanka ban atıyo mu
Aeldra log sistemi çok sağlam eğer sistemin alerte eklediği özellikler üzerinden hileyi çalıştırırsan sistem alert veriyor ve masaüstü screenshot çekiyor dostum kullandığın hileye kadar söylüyorlar. Oto toplama fonksiyonlarından yakalıyor olabilirler kalıcı oto toplama alıp hileyi kullanmak mantıklı olabilir. Metine yönlendirme fonksiyonlarındanda yakalıyor olabilirler bilemiyorum, hilenin client.exe si maskeledinmi bilmiyorum ancak maskelemeden sonra belki iş görür.Hayır sistem banı yok
çok sağol hocam biz bu piyasada çok yeni olduğumuz için, satışa sunduğumuz botta paste olduğu için çok yardımı olacak bu dediklerinin. Teşekkürler.Aeldra log sistemi çok sağlam eğer sistemin alerte eklediği özellikler üzerinden hileyi çalıştırırsan sistem alert veriyor ve masaüstü screenshot çekiyor dostum kullandığın hileye kadar söylüyorlar. Oto toplama fonksiyonlarından yakalıyor olabilirler kalıcı oto toplama alıp hileyi kullanmak mantıklı olabilir. Metine yönlendirme fonksiyonlarındanda yakalıyor olabilirler bilemiyorum, hilenin client.exe si maskeledinmi bilmiyorum ancak maskelemeden sonra belki iş görür.
kibir abidesi seni, arkadaşım xbot kullandığı için söylüyorum bu senin modluğunu yaptığın bot veya başka x kişisinin botu olabilir bütün botlar için geçerli, sen ne dersen de aeldranin log sistemi çok sağlam bir şekilde algılayıp kelleni alıyor.çok sağol hocam biz bu piyasada çok yeni olduğumuz için, satışa sunduğumuz botta paste olduğu için çok yardımı olacak bu dediklerinin. Teşekkürler.
1 Aylık 560TLtr ekonomisine göre biraz pağlı değilmi?
Aeldra için almayı düşünüyorum. Alan arkadaş varsa eğer günde kaç T kastığını paylaşabilir mi?