fama13133132
Silver Üye
Targaryen2 güncellendi+
Daha önce xp123 ile alakalı ilgisi alakası sadece paraya alana kadar demiştim bu cevabımı kanıtladığınız için teşekkür ederim.hileyi 2 kere aldım toplamda 5 gün kullanamadım. 5 eylül 2022 zamanlarında hileyi ilk aldığımda aeldrada kullanmak istemiştim fakat aeldranın zeta serverine girer girmez
1 saat kullanamadım ban yedim. Neyse dedim denemeler yaparak 3 4 kere daha ban yedim wh yi falan kapatmayı denedim rotayı kapatmayı denedim fakat nafile bu arada her ban yememde
format atmak zorunda kalıyordum çünkü aeldrada hwid ban sistemi var. her formattada hileye yeni hwidim ile girebilmem için tekrardan xlbot yönetimini bekliyordum. ve aeldra da ban
yediğimi söylediğimde sorun bizde değil sizde deniliyordu. fakat ne yapsamda nafile aeldrayı eledim. milas açılıyordu o sıralar onu beklemeye başladım. milasa girdiğimde ise bot çok
güzel çalışıyordu botkontrolü falanda geçiyordu fakat 1 gün geçmeden BAN YEDİM etrafımda 1 2 kişiye sorduğumda ban yemediklerini söylediler bende tekrar milası denedim 1 2 gün bıraktım botta ve bu sefer yemedim belkide loglara falan düşüp ban yedi bilemiyorum artık ama her zaman her koşulda ne yaparsanız yapın BAN ŞANSI YÜKSEK !! sonra 55gamesin hermes2 sunucusunu beklemeye başladım hermes2 ye girdim hile güzel fakat hermes2 de sadece 1 client kullanabiliyorsunuz çünkü clienti alta alınca karakteriniz hasar vuramıyor xlbot yönetimine bunu
söylediğimde biz bir şey yapamayız server taraflı gibi cevap verdiler. yani xp123 malesef çoğu sorunla karşılaştığımda olan gibi bu sorunuda çözemiyormuş.
Eyw dedim koskoca xlbotu 1370 tl verdiğim botu piyasası 400tl olan makrobotlar gibi kullanmaya başladım .sürekli önümde oyun açık alttab atamadan. 55gamesde 5 6 gün oynadım hileden dolayı ban yemedim 55gamesdan. sonra biraz metin2 ye ara verdim ve misali2 nin açılacağını duydum.
botun süresini yeniledim ve misali2 içi kolları sıvadım. misali2 de bot çok kötü çalışıyordu autologin fonksiyonu devredışıydı ve oyundan attığında clienti kapatıp tekrar açmak
gerekiyordu asıl sıkıntı botkontrolü geçmiyordu yani xlbot her serverde botkontrol geçen bir bot değil sadece uriel bot kontrol geçiyor artık serverler svside plus a yöneldi.
newac ye yöneldi xtrap a yöneldi. uriel bir tık eskide kaldı gibi fakat yine HİLE KORUMASI SADECE URİEL olan serverlerde eğer doluysa hile ortalama 2 güne uyarlanır ve ban yemezseniz eğer bir şekilde güzel kullanabilirsiniz. fakat ben kullanamadım botu sürekli bir ban korkusu hilenin geç güncelleme alması vs derken sürem boşa gitti hala 26 günü falan var yine denicem
fakat umutlu değilim ne yaazık ki galiba bu son xlbot alışım olucak. hileyi alıcak arkadaşları bilgilendirmek istedim umarım işinize yaramıştır. ve eğer mesajım üste falan alınabiliyorsa
bunu modlardan talep ediyorum.
konuyla ilgili çok kullanıcı tecrübesi yoktu bunu eklemek istedim xlbotu kötülemiyorum kesinlikle eğer server SADECE VE SADECE URİEL ise güzel çalışacağına inanıyorum.
gerekli kanıtlar :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirfotoğraflar böyle mi atılıyor bilmiyorum. eğer başka bir şekilde atılması gerekiyorsa güncelleyebilirim.
Satın almadan öncede xp123ten cevap alamazsın xp nin görevi satın alım öncesi destek değil. Desteği modlar veriyor zaten. XP'de güncellemerli atıyor.Daha önce xp123 ile alakalı ilgisi alakası sadece paraya alana kadar demiştim bu cevabımı kanıtladığınız için teşekkür ederim.
Daha önce discord sunucusun da bulundum ve kendisinden ücretsiz bot almak için 12 13 yaşında veletler sürekli onu savunarak millete küfür ediyor ayrıyeten onları uyarmıyor yasaklamıyor bile
DIKKATLI OLUN ALMAYIN ALDIRMAYIN.
VIDEOLARA INANMAYIN CUNKU O VIDEOYU CEKEN KISILERIN ÇOĞU YANINDAKI ELEMANLARI.
Satın Aldıktan sonra "xp123" den daha cevap alamazsınız alsanız bile 10 gün sonra cevap verir ve süreniz bitmiş olur
Ulan çok şükür senin gibi yalamıyorum milleti Güzel savunuyorsun adamı demekki iyi emiyorsun oda sana hakkını veriyor.Satın almadan öncede xp123ten cevap alamazsın xp nin görevi satın alım öncesi destek değil. Desteği modlar veriyor zaten. XP'de güncellemerli atıyor.
Güncel svler açık açık belirtiliyor ve düzenli olarak o liste güncelleniyor. Kişinin ban yemesi bizle alakalı bir durum değil. Kişilerin beceriksizliği bizi ilgilendirmiyor beyefendi
orhanın oğlu. XLBOT'u 4 5 aydır düzgün, hatta neredeyse hiç kullanmıyorum bile tüm postların masyaf ürünlerinin altındaki kuyruk acın. Büyü öyle gel.Ulan çok şükür senin gibi yalamıyorum milleti Güzel savunuyorsun adamı demekki iyi emiyorsun oda sana hakkını veriyor.
Bu tezgahları 3,5 bilmeyen insanlara yutturursun Onlardan'da bu forum zaten gereğinden fazla çok! Sen millete yağ çekerken ben bu işleri yürütüyodum daha öğreneceğin çok şey var.