swenenzy
Uzman Üye
Evet firewallda zaten tamda bunu yapıyorweb siten hem bende hem de arkadaşımda yönlendiriliyor yazıyor ve devamlı f5 atılmış gibi yenilenip duruyor siteni göremiyoruz
Evet firewallda zaten tamda bunu yapıyorweb siten hem bende hem de arkadaşımda yönlendiriliyor yazıyor ve devamlı f5 atılmış gibi yenilenip duruyor siteni göremiyoruz
ddos saldırısı mı var şuan anlamadım?Evet firewallda zaten tamda bunu yapıyor
Yani hocam islemci tarafinda sorun yasiyorum zaten normal de 70-60 arasi aliyorum daha da dusurmez degilmi masaustu kullaniyorumlaptop ise hangi gpu seçeceğini bilemiyor ama masaüstünde çok az.
bana detaylı sistem bilgilerini iletirsen telegram üzerinden elbette ilgilenirimYani hocam islemci tarafinda sorun yasiyorum zaten normal de 70-60 arasi aliyorum daha da dusurmez degilmi masaustu kullaniyorum
Olabilirde ayrıca firewall istekler konusunda çok katı hata olduğunu düşünüyorsan bana telegramdan ipni atddos saldırısı mı var şuan anlamadım?
özele bakar mısınOlabilirde ayrıca firewall istekler konusunda çok katı hata olduğunu düşünüyorsan bana telegramdan ipni at
Bildirdim hatayı zaten ancak kimseye "KONTROL ET" diye emir veremezsin.Websiteni git kontrol et böyle bir firewall yok 30 dakikadır yeniliyor kendini kendinde siteyi data yı çekemiyor
psikozdaysan 2 tranko seni kendine getirirBildirdim hatayı zaten ancak kimseye "KONTROL ET" diye emir veremezsin.