UPDATED & UD | Prime Valorant ESP & Aimbot | StreamProof | Undetected | Windows 7 8.1 10 11

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dostum birşey sorucam,spooferı eğer satışa sunarsan insyde bios için çalışıyor mu?
EFI kurulu olan tüm sistemlerde
msinfo32.exe aç eğer bios mode / bios modu uefi ise kullanabilirsin.
unknown.png

selam hileyi almayı düşünüyorum fiyatları aimbot + esp ye göre piyasanın aşırı altında süper fakat ürünün ban durumu nedir onu merak ediyorum daha önce ban dalgasına yakalandı mı hiç

selam hileyi almayı düşünüyorum fiyatları aimbot + esp ye göre piyasanın aşırı altında süper fakat ürünün ban durumu nedir onu merak ediyorum daha önce ban dalgasına yakalandı mı hiç
9 ay önce evet 1 defa olmuştu alan arkadaşlarından cevap bekle

peki spooferda bios up down yapmak şartmı şart değil ise çıkınca alırım
şart değil ancak laptop ise bazen evet bazı laptoplarda efi üzerinden değil direkt mobo crystal üzerinden getiryor bazı providerlar zaten idler değişmez ise belli oluyor o tip üreticiler genellikle türk casper vs. başıma 1-2 defa geldi onlarda cidden kötü laptoplardı

Birçok kişinin mağdur olduğu bir konunun sorusunu soracağım eğer her şey denenip yine de hile çalışmazsa iade söz konusu oluyor mu?

Birçok kişinin mağdur olduğu bir konunun sorusunu soracağım eğer her şey denenip yine de hile çalışmazsa iade söz konusu oluyor mu?
pos bana sınırlı iade sunuyor 12 saat bazen 24 saat içinde bu zamanları aşmadığı her zaman iade ediyorum zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt