swenenzy
Uzman Üye
Hayır konuda yazıyor zatenDostum selam, sitede satılan spoofer Valorant için çalışıyor mu, ve format gerekli mi?
Hayır konuda yazıyor zatenDostum selam, sitede satılan spoofer Valorant için çalışıyor mu, ve format gerekli mi?
neden yedin detay yazsana banabronzdan altına kasıyordum ban yedim çok üzgünüm
kanka nasıl yedin ya ben daha bugün 10 maç attım high elo sıkıntı yok?bronzdan altına kasıyordum ban yedim çok üzgünüm
bilmiyorum ki goldda takılıyordum aslında 20-25 kill max baska hesapla deniyeceğimkanka nasıl yedin ya ben daha bugün 10 maç attım high elo sıkıntı yok?
belli ettin mi peki? adamlar dedi mi report felan diye saydanbilmiyorum ki goldda takılıyordum aslında 20-25 kill max baska hesapla deniyeceğim
kimse bir şey dememişti belki bi hatam olmuştur başka bi hesapla tekrar deneyeceğimbelli ettin mi peki? adamlar dedi mi report felan diye saydan
reklamlar acunun bir konu hakkında açıklama yaparken araya girenler kadar uzun mu swenenzycim .dReklamlardan sonra
Bende dün fresh accountla oynuyordum oyuna girdim 2. El ban yedimbronzdan altına kasıyordum ban yedim çok üzgünüm