Çalışmıyor Updated SkinChanger and Bypass

dediğim gibi hataları var ve public bir kod açıkcası çok bir şey beklememek lazım bugları dolu

windows 11 de test etmedim açıkcası win 10 da 1 saat boyunca hata atmadı bende paylaşayım dedim offset vs çekenler için veya dll injectlemek isteyenler için asıl amacı zaten
sağ ol hocam ellerine sağlık yine de çalışıyor w11 de kısa sürüyor sanırım dediğin gibi

Bununla hanbot' u nasıl kullanabilirim lütfen efendim, bu arada iyi iş çıkardınız ve paylaştığınız için çok teşekkür ederim herkes yapmaz
@remake

Son düzenleme:
yani yarım saatlik bir proje hocam teşekkür ederim değerli yorumun için iyi forumlar dilerim
Hocam vaktin olursa sadece bu skinchanger için bile çok iyi olur gerçekten, runeforge falan çöp yani adam akıllı skin hilesi yok ben de zevkine oynuyorum oyunu skinle daha güzel oluyor. Eğer vaktin olursa uğraşmanı çok isterim.

Hocam vaktin olursa sadece bu skinchanger için bile çok iyi olur gerçekten, runeforge falan çöp yani adam akıllı skin hilesi yok ben de zevkine oynuyorum oyunu skinle daha güzel oluyor. Eğer vaktin olursa uğraşmanı çok isterim.
kanka runeforge da skinler harbiden çöp ama özel kostümleri yapıp satanlar var aşırı güzel kostümler var onları kullanıyorum ben çoğu çar için kostüm var ban riski falanda hiç duymadım bu cslol şeyinde

kanka runeforge da skinler harbiden çöp ama özel kostümleri yapıp satanlar var aşırı güzel kostümler var onları kullanıyorum ben çoğu çar için kostüm var ban riski falanda hiç duymadım bu cslol şeyinde
ban riski yok evet de para da vermeyelim şimdi kostüme andmklsa

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt