anti aim i bi maç çalıştırabildim sonra calıstıramadım galiba yaptıgım cfgde bi sorun var amafull work mu
kapışır kanka malmısın zatenkapışamaz
bi 2 şey ekledim menüyü güzelleştirdim offsetler güncelledim unblock çalışmıyodu wirefream dekapışır kanka malmısın zaten
diger ozellikler wechsen ile aynı paste gibi bisi adam sadece menuyu duzgun yapmis bide offsetleri guncellemis unlock all oluyo mesela
bende onu diyorum adama zaten adam wechsenin hilesini dunyanin en iyi hilesini sanıyorbi 2 şey ekledim menüyü güzelleştirdim offsetler güncelledim unblock çalışmıyodu wirefream de
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Key Logger vtde menü tuşu aimtuşu fln nedeniyle vcar wechsenin hiledede var neyse muq aimbot miss atmıyo unlock all work paklar ise
alın c diskişne atın görüşürüz
<sdgxfghfghdxfxtghxfghxfghdfggdzryrdzzdhffhszegdtfhdftyjydrfjjfyhddvn srcyı paste elsye neden pasteledın amk
c diskine mods klasörü oluştur zipdeki mods klasöründeki tüm dosyaları mods klasörüne atbende onu diyorum adama zaten adam wechsenin hilesini dunyanin en iyi hilesini sanıyor
bide bisi dicem bu verdigin costum agent paklarını nasıl yapcaz detaylı anlatssana