snoxyxrq
Bronz Üye
sanırsam o discord fakat darknight ile alakalı birşey açtınmı?Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
bende böyle birşey var fakat herhangi bir sorun oluşturur mu?
sanırsam o discord fakat darknight ile alakalı birşey açtınmı?Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
bu discordun sanırım, dosya konumu bakın ve vt taratınLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
hayır açmadım ama her zaman bilgisayarımda olan birşey laptoptada var format atsamda gene varsanırsam o discord fakat darknight ile alakalı birşey açtınmı?
evet discord update şeysiymişbu discordun sanırım, dosya konumu bakın ve vt taratın
Alla alla öylemi 30 Eki 2024virüs yok
bak sen şu işe ya eee çuki abi ben şimdi cgde hesap açacam seni savuncam benim ratlı keyi 1 hafta daha uzatırmısın ee abi eevirüs yok
güzel hile eline sağlıkOrtalıkta virus olduğunu iddia eden insanlar vardı bende bir bakayım dedim, para vererek hile satın aldığınız loaderi açtığınız gibi bilgisayarınıza rat yüklüyor, bu yüzden exe dosyasını paylaşmayacağım.
DLL Dosyasını zaten bilgisayara indiriyor akıllı arkadaşımız ve üstüne müşterilini ratlıyor yazık, almayın aldırtmayın.
Arkadaş ratı Türk hostingde kullanıyor (ke**bu).
İndirdiği DLL Dosyası (Hile):Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Ratı keşfettiğim ssler;
Loaderi bu, açtığınız gibi buradayken ratı yüküyor:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Klasik olarak başlangıca bakayım dedim ve baktığım gibi patladı:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Rat dosyası burada işte gidip gelen network bağlantılarını görebiliyorsunuz:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Rat dosyasını virustotale atıp tarattım ve:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir