Unturned Hile darknight.shop - DarkNight DLL Dosyası leak & rat ifşa

axes444

Gold Üye
Ortalıkta virus olduğunu iddia eden insanlar vardı bende bir bakayım dedim, para vererek hile satın aldığınız loaderi açtığınız gibi bilgisayarınıza rat yüklüyor, bu yüzden exe dosyasını paylaşmayacağım.
DLL Dosyasını zaten bilgisayara indiriyor akıllı arkadaşımız ve üstüne müşterilini ratlıyor yazık, almayın aldırtmayın.

Arkadaş ratı Türk hostingde kullanıyor (ke**bu).

İndirdiği DLL Dosyası (Hile):

Ratı keşfettiğim ssler;
Loaderi bu, açtığınız gibi buradayken ratı yüküyor:
Klasik olarak başlangıca bakayım dedim ve baktığım gibi patladı:
Rat dosyası burada işte gidip gelen network bağlantılarını görebiliyorsunuz:
Rat dosyasını virustotale atıp tarattım ve:

cheatglobal ile bi alakası yok bu konunun. ama bilgilendirme gibi olmuş eyw
( he ztn şikayet konusu değilmiş )

cheatglobal ile bi alakası yok bu konunun. ama bilgilendirme gibi olmuş eyw
( he ztn şikayet konusu değilmiş )
Evet şikayet değil ancak piyasada neredeyse tek olduğundan ve Türk hilesi olduğundan insanlar bulunca ondan alıyor ve 300ü geçik müşterisi olduğundan bilgilendirmek istedim, hem hile satıp hemde müşterilerini ratlayan bir insan sahibi :D

Bunu TR hostta yapacak kadar cesaretli arkadaş , bulunması çok basit bir kişi şikayet edilse kelepçeleyip götürürler.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Ortalıkta virus olduğunu iddia eden insanlar vardı bende bir bakayım dedim, para vererek hile satın aldığınız loaderi açtığınız gibi bilgisayarınıza rat yüklüyor, bu yüzden exe dosyasını paylaşmayacağım.
DLL Dosyasını zaten bilgisayara indiriyor akıllı arkadaşımız ve üstüne müşterilini ratlıyor yazık, almayın aldırtmayın.

Ratı keşfettiğim ssler;
Bide async kullanmış dallama

güncelleme, şikayetin ardından incelendi ve kullandığı hostingde rat olduğu için keyubu hesabı askıya aldı, websiteside kapandı.

Ratı keşfettiğim ssler;
Böyle bilgilendirici bir içeriği paylaştığın için teşekkürler, forumumuz da daha çok görmek isteriz :)

Ben kullanıyom bi problem yok bilgilere dokunmuyor beyler :yeslove:

hileyi bakıma almış konunun ardından, chatıda kapatmış, yenisini bekliyoruz @chucky488

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt