Unturned Güncel Hile 2021

vac ban yemiyorum ben hiç öyle bir sorunla karşılaşmadım ama vac için intarnetden ücretsiz bypass bulabilirsin ama vac ban saçma geldi unturned 100 defa ban yemişimdir hiç vac ban yemedim
denedim şimdi vac atıyor kank bypass olayı ile denicem bakalım

hilenin linki :

merhaba beyler konuyu tekrar açıyorum daha önceki konum link kısaltma olayından dolayı kapatılmıştı şuan düzenledim daha detaylı şekilde anlatacağım.

unturned dosya konumunu steam üzerinden açıyoruz

assest ve assest unity package dosyalarını unturned data klasörünün içine atıyoruz

system core dll unity engine dll ve pdb dosyalarını unturned data managed klasörünün içine atıyoruz

oyuna girince f1 tuşuna basarak istediğiniz gibi özelliklerini ayarlayabilirsiniz

sonra bypass.rar dosyasından x64 klasöründen process hacker açıyoruz

arama kısmına beservice yazıyoruz

istediğimiz sunucuya girdikten sonra beservice suspend atıyoruz

önemli : not 12 dakikada bir crash vermektedir oyunu görev yöneticisinden kapatıp beservice resume atın oyun kapanır aksi halde oynuyor olarak gözükür

iyi oyunlar.

virus total :

Virus total - Exe 1

Virus total - Exe 2

Virus total - Exe 3
video varmı?

Vac bypass hiçbir işe yaramaz çünkü be ban atıyor vac değil profile oyun yasaklaması olarak düşüyor. Boş hile hertürlü detected

Vac bypass hiçbir işe yaramaz çünkü be ban atıyor vac değil profile oyun yasaklaması olarak düşüyor. Boş hile hertürlü detected
2 gündür oyuna girmediğim için deteced olmuş olabilir ama sunucuya girdikten hemen sonra suspend atmalısın o kısımda ayarları yapın dediğim için insanlar yanlış anladı sanırım yada fix yedi test edeceğim

battle eyeli servere girince progress hackerdan beserviceye suspend atmazsanız ban yersiniz

Vac yedim açtığım gibi ?
dostum processte beserviceyi bi servere girdikten sonra suspend demen gerekiyor eğer menüde yaparsan direk ban yersin ayrıca diyelim server değiştireceksin menüye geçmeden önce processten beserviceye resume demen gerekiyor aksi taktirde vac yersin
hileyi adım adım açmanız gerekiyor arkadaşlar

dostum processte beserviceyi bi servere girdikten sonra suspend demen gerekiyor eğer menüde yaparsan direk ban yersin ayrıca diyelim server değiştireceksin menüye geçmeden önce processten beserviceye resume demen gerekiyor aksi taktirde vac yersin
hileyi adım adım açmanız gerekiyor arkadaşlar
Evet doğru lakin sonuç yine hüsran 10dk dayanıyor dayanmıyor crash atıyor hiçbir işe yaramaz

Evet doğru lakin sonuç yine hüsran 10dk dayanıyor dayanmıyor crash atıyor hiçbir işe yaramaz
ne yazıkki crash atıyor ama crash attığında tekrar resume dersen oyun tekrar kendine gelip seni sunucudan attı diyecek sonra tekrar servere girebilirsin eğer bilmiyorsan dostum
doğru yaparsan kankam adımları undetected ben hiç Vac yemedim

ne yazıkki crash atıyor ama crash attığında tekrar resume dersen oyun tekrar kendine gelip seni sunucudan attı diyecek sonra tekrar servere girebilirsin eğer bilmiyorsan dostum

doğru yaparsan kankam adımları undetected ben hiç Vac yemedim
sağol ben çok aktif değilim açıklamışsın insanlara

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt