Avare0236
Uzman Üye
hilenin linki :
merhaba beyler konuyu tekrar açıyorum daha önceki konum link kısaltma olayından dolayı kapatılmıştı şuan düzenledim daha detaylı şekilde anlatacağım.
unturned dosya konumunu steam üzerinden açıyoruz
assest ve assest unity package dosyalarını unturned data klasörünün içine atıyoruz
system core dll unity engine dll ve pdb dosyalarını unturned data managed klasörünün içine atıyoruz
oyuna girince f1 tuşuna basarak istediğiniz gibi özelliklerini ayarlayabilirsiniz
sonra bypass.rar dosyasından x64 klasöründen process hacker açıyoruz
arama kısmına beservice yazıyoruz
istediğimiz sunucuya girdikten sonra beservice suspend atıyoruz
önemli : not 12 dakikada bir crash vermektedir oyunu görev yöneticisinden kapatıp beservice resume atın oyun kapanır aksi halde oynuyor olarak gözükür
iyi oyunlar.
virus total :
Virus total - Exe 1
Virus total - Exe 2
Virus total - Exe 3
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
merhaba beyler konuyu tekrar açıyorum daha önceki konum link kısaltma olayından dolayı kapatılmıştı şuan düzenledim daha detaylı şekilde anlatacağım.
unturned dosya konumunu steam üzerinden açıyoruz
assest ve assest unity package dosyalarını unturned data klasörünün içine atıyoruz
system core dll unity engine dll ve pdb dosyalarını unturned data managed klasörünün içine atıyoruz
oyuna girince f1 tuşuna basarak istediğiniz gibi özelliklerini ayarlayabilirsiniz
sonra bypass.rar dosyasından x64 klasöründen process hacker açıyoruz
arama kısmına beservice yazıyoruz
istediğimiz sunucuya girdikten sonra beservice suspend atıyoruz
önemli : not 12 dakikada bir crash vermektedir oyunu görev yöneticisinden kapatıp beservice resume atın oyun kapanır aksi halde oynuyor olarak gözükür
iyi oyunlar.
virus total :
Virus total - Exe 1
Virus total - Exe 2
Virus total - Exe 3