Unturned Güncel Hile 2021

Avare0236

Uzman Üye
hilenin linki :

merhaba beyler konuyu tekrar açıyorum daha önceki konum link kısaltma olayından dolayı kapatılmıştı şuan düzenledim daha detaylı şekilde anlatacağım.

unturned dosya konumunu steam üzerinden açıyoruz

assest ve assest unity package dosyalarını unturned data klasörünün içine atıyoruz

system core dll unity engine dll ve pdb dosyalarını unturned data managed klasörünün içine atıyoruz

oyuna girince f1 tuşuna basarak istediğiniz gibi özelliklerini ayarlayabilirsiniz

sonra bypass.rar dosyasından x64 klasöründen process hacker açıyoruz

arama kısmına beservice yazıyoruz

istediğimiz sunucuya girdikten sonra beservice suspend atıyoruz

önemli : not 12 dakikada bir crash vermektedir oyunu görev yöneticisinden kapatıp beservice resume atın oyun kapanır aksi halde oynuyor olarak gözükür

iyi oyunlar.

virus total :

Virus total - Exe 1

Virus total - Exe 2

Virus total - Exe 3

hilenin linki :

merhaba beyler konuyu tekrar açıyorum daha önceki konum link kısaltma olayından dolayı kapatılmıştı şuan düzenledim daha detaylı şekilde anlatacağım.

assest ve assest unity package dosyalarını unturned data klasörünün içine atıyoruz

system core dll unity engine dll ve pdb dosyalarını unturned data managed klasörünün içine atıyoruz

oyuna girince f1 tuşuna basarak istediğiniz gibi özelliklerini ayarlayabilirsiniz

önemli : not 12 dakikada bir crash vermektedir oyunu görev yöneticisinden kapatıp beservice resume atın oyun kapanır aksi halde oynuyor olarak gözükür

iyi oyunlar.

virus total :

Virus total - Exe 1

Virus total - Exe 2

Virus total - Exe 3
Ne Hilesi bu ? İçinde neler var oyunu oynuyorumda hile olarak ne yapılabilir ki bu basit oyuna :)

hilenin linki :

iyi oyunlar.

virus total :

Virus total - Exe 1

Virus total - Exe 2

Virus total - Exe 3
Görüntü eklersen ve konu anlatım kartlarıyla konuyu düzenlersen daha hoş olabilir

Oyun İçi SS Atabilir Misin Dostum

resim veya video kullanarak bir eğitim ekleyebilir misiniz

Vac yedim açtığım gibi ?
vac ban yemiyorum ben hiç öyle bir sorunla karşılaşmadım ama vac için intarnetden ücretsiz bypass bulabilirsin ama vac ban saçma geldi unturned 100 defa ban yemişimdir hiç vac ban yemedim

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt