Uns Hwi̇d Spoofer Crâckme

RAR ŞİFRESİ : 1

VT :

Dosya bu virüs totel den kontrol edebilirsiniz

yeni paylaştı hwid spoofer'ı
image.png

57334953a490961706c79b3617011eb5e40ad5f3790d57b7f60a244b7c842b32.png
  • OutlookCalendar.exe
  • Adobe Reader.exe
  • Outlook Calendar.exe

Şu hareket bana gerçekten acizlik geliyor. Adama racon kesmişsin Crâck mi attıralım illa falan diye ama Crâck hakkında gram bilgin yok burda bizlerden dileniyorsun. Bırakın şu çocukca hareketleri artık.

Şu hareket bana gerçekten acizlik geliyor. Adama racon kesmişsin Crâck mi attıralım illa falan diye ama Crâck hakkında gram bilgin yok burda bizlerden dileniyorsun. Bırakın şu çocukca hareketleri artık.
forumda önüne gelene salıyorsun

Son düzenleme:
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
kaybol la burdan 300+ kilo bebesin forumda önüne gelene salıyorsun prime yok sana 1dolara git rat sat millete
1.87 Boy 93 Kiloyum abicim. 27 Yaşındayım. Hayatımda sattığım ürünlerin birinde bile ratı geç zararlı kod olmamıştır. Kudurmanı kenara bırak az adam ol. Kendinde kıracak beyin yoksa milletten dilenme burda. Sana kemik yok burdan hadi yallah.

Çooooooooooooook eski bir yayıncımız. Zaten satış falan da yapmadı. bi bok da yapamadı. ona rağmen kendisine bi 167 tl bi de 250 tl bi de 210 tl ödeme gönderdim o kadar emeğin var diye. bu ödemeler 3 gün içerisinde gerçekleşti. kendisi de bizde 1 hafta yayıncı oldu zaten. sonrasında ban yedi spoof diye ağlamaya başladı. spoofunu attık. ama yayın açmadı. sonra tekrar spoof diye ağladı. gene attık ama gene yayın açmadı. en son gene ban yemiş gene eski yayıncınızım diye spoof atmamı istedi. vermeyince de bu olay gerçekleşti.gönderdiğim ödemelerin dekontları, kendisiyle konuşmamızın kayıtları hepsi durmaktadır.bir parçasını atayım

görsel atamıyorum yönetim onayına sokuyor
hizliresim com / rvcov8x

şuradan bakarsınız zavallının haline.
Bana verdiği cevaba bakınca ne mal olduğu ortaya çıkıyor zaten aciz bebenin. Eskiden bizimde yayıncımızmış :D

şu görselde de hizliresim com / 102v454 yayıncıyken ban yediğinde attığımız lifetime lway spooferi mevcuttur.
sanıyor ki 1 hafta yayıncılık yaptı diye ölene kadar spoof atacaz. bedavacı zavallı seni :D

edit : şimdi geçmiş mesajlara baktım. bu velet bebe 1 hafta yayıncılık yapmamış. 3ncü gün ban yemiş. lway spooferi atmışız. bios update dosyası elinde olmadığı için spoof atamamış. ardından 3 ay geçmiş gelmiş spoof diye dileniyor :D

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt