hvci ve internalhvci geçiyorsa ud ise verirsin buradan güvenilir birisine feedbacks yapar .
hvci ve internalhvci geçiyorsa ud ise verirsin buradan güvenilir birisine feedbacks yapar .
Sorgulama ben öyle yapıyorum.hvci ve internal
Adam sorunsuz çalışıyor diyiyohvci ve internal
ne anlatıyorsun dostum fake hesaplarla kendin çalıp kendin söylüyorsun . At şuraya proof videonu boş yapmaSorgulama ben öyle yapıyorum.
Dostum Fake hesaplarla uğraşacak kadar boş bir adam mıyım sence? Sana neyi kanıtlayacağım? Sen kimsin? Sorunlu hileyi neden forum konusuna ekleyeyim? Hadi ekledim diyelim Yetkiliye key teslim ettiğinde nasıl erişip denesin? Sizin bu beyin olarak eksik kalmanız beni gerçekten yordu bugün. Hvci diyor hala internal satıyoruz farkında mısın? Bilgi eksikliğinle yazıp daha da konuyu işgal etme, RİCAMDIR.Adam sorunsuz çalışıyor diyiyo
ne anlatıyorsun dostum fake hesaplarla kendin çalıp kendin söylüyorsun . At şuraya proof videonu boş yapma
Dostum Fake hesaplarla uğraşacak kadar boş bir adam mıyım sence? Sana neyi kanıtlayacağım? Sen kimsin? Sorunlu hileyi neden forum konusuna ekleyeyim? Hadi ekledim diyelim Yetkiliye key teslim ettiğinde nasıl erişip denesin? Sizin bu beyin olarak eksik kalmanız beni gerçekten yordu bugün. Hvci diyor hala internal satıyoruz farkında mısın? Bilgi eksikliğinle yazıp daha da konuyu işgal etme, RİCAMDIR.
Teşekkürler.iyi satışlar
Teşekkürler.iyi satışlar