Çözüldü UnrankedTR Fake ürün videoları.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sanki birine yaptırmıssınız da adam sizi sikmiş gibi geldi bana
Evet keyi bir editör arkadaşa verdik ismini vermeyeceğim burda. O da bize bunları edit olarak yolladı, videoların fake olduğundan bilgisizdim de ben neden insanları dolandırmışım da paralarını yemişim gibi bir muamele gördüm onu anlamıyorum şu an. Ona çok şaşırdım.
Tek istediğim colora dair bir video olmasıydı bende editör bulup bir video yapmasını istedim?
Bana gelen video da buydu

Evet keyi bir editör arkadaşa verdik ismini vermeyeceğim burda. O da bize bunları edit olarak yolladı, videoların fake olduğundan bilgisizdim de ben neden insanları dolandırmışım da paralarını yemişim gibi bir muamele gördüm onu anlamıyorum şu an. Ona çok şaşırdım.
Tek istediğim colora dair bir video olmasıydı bende editör bulup bir video yapmasını istedim?
Özgürüm yapmaz öyle şey

yok be, birine edit yaptırtsan ve editin ismi ssstiktok.io olsa bence net anlaşılır. 0 uzmanlık ile edit çalınma denenmiş xd
Konuma iyi satışlar yazıp iyi niyetle yaklaşmanın ve daha sonra burda millete 20 bin takmışım gibi bir konu açıp isim kirletmenin ne anlamı var ben anlamadım?
Bilinçli olsam yapacağım bir şey miydi sence?
Streamlable linki bile adamdan geldi bana bende konuya koydum. Neden bu kadar artniyetlisiniz?
Videonun tiktok videosu olsa koyacağımı düşünüyor musunuz gerçekten?

editini yapan kisinin tiktokta paylasmasi ve ordan indirip buraya atmasinda birsey yokki
colorbot ürününün oldugunu söylüyor fakat editi atan kişi colorbot falan kullanmıyor resmen sc4m gibi olmaz mı?
bizde aynısını düşündük fakat profilde yazdığınız "bunları yapanlar bizim dostlarımız" gibi yazdığınız ifade bu konuyu tetikledi

colorbot ürününün oldugunu söylüyor fakat editi atan kişi colorbot falan kullanmıyor resmen sc4m gibi olmaz mı?

bizde aynısını düşündük fakat profilde yazdığınız "bunları yapanlar bizim dostlarımız" gibi yazdığınız ifade bu konuyu tetikledi
sen hangi hile satıcısısın ? :D

Dünyanın en gereksiz isim karalama girişimi. Madem öyle düşündün gelip bana sorsana?
Böyle konu mu açılır kardeşim? Biraz empati kursana? Benden ürünün bile yok.
Evet işim gücüm yok, tiktoktan video çalıp color diye paylaşacağım. :D
Aradığınız kaos bende değil beyler, başka kapıya

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Dünyanın en gereksiz isim karalama girişimi. Madem öyle düşündün gelip bana sorsana?
Böyle konu mu açılır kardeşim? Biraz empati kursana? Benden ürünün bile yok.
4 tane cakal bi tane aslani dusurmeye calisiyorlar takma kafaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt