q

telefondan yazıyorum.
Yok yanlış anlamayın sadece eskidende böyleydiniz diye hatırlıyorum tuts4you gibi bir kaç yerde görmüşlüğüm var bi garip konuşma stiliniz var türkçe bilmiyor gibiydiniz yabancı sanmıştım o yüzden sormuştum tekrardan kusura bakmayın iyi günler.

Yok yanlış anlamayın sadece eskidende böyleydiniz diye hatırlıyorum tuts4you gibi bir kaç yerde görmüşlüğüm var bi garip konuşma stiliniz var türkçe bilmiyor gibiydiniz yabancı sanmıştım o yüzden sormuştum tekrardan kusura bakmayın iyi günler.
ne kusura bakacam hocam.
sadece "köksalfather" arkadaşımız biraz fazla abartıyor ona cevap verdim.

yaptığı editi yok yere silince erkekler

VM Handler'ların %90 Leaked VMP'den alınmış
VM Runtime Struct KoiVM'e benziyor
Ve optimizasyon mutlaka geliştirilmeli: Opcode Constant'ları için Class var ama gereksiz çünkü zaten Handler içinde saklanıp kullanılıyor (Instance içinde aynısı geçerli).

Eğer sen yaptıysan kendini geliştirmişsin ama neden Unpackleyemeyeceğimi düşündün onu da anlamadım, paylaşılan tüm UnpackMe'lere ben mi bakayım diğerleri de baksın artık.

p8ct9x8.png

/

yaptığı editi yok yere silince erkekler
ŞAMZİSMDSİMŞAMZİSMDSİMFDLCKEŞDKWİSMWİÖWİMDEŞMDEŞFMEŞDNWŞDMSŞDMSŞCMŞXMSŞDSKŞDSMFŞDKFŞFKFŞDMSŞAÖSŞRKFŞGKGFŞSKALMDDŞFMEŞDMSŞDMSFDLCKEŞDKWİSMWİÖWİMDEŞMŞAMZİSMDSİMFDLCKEŞDKWİSMWİÖWİMDEŞMDEŞFMEŞDNWŞDMSŞDMSŞCMŞXMSŞDSKŞDSMFŞDKFŞFKFŞDMSŞAÖSŞRKFŞGKGFŞSKALMDDŞFMEŞDMSŞDMSDEŞFMEŞDNWŞDMSŞDMSŞCMŞXMSŞDSKŞDSMFŞDKFŞFKFŞDMSŞAÖSŞRKFŞGKGFŞSKALMDDŞFMEŞDMSŞDMŞAMZİSMDSİMFDLCKEŞDKWİSMWİÖWİMDEŞMDEŞFMEŞDNWŞDMSŞDMSŞCMŞXMSŞDSKŞDSMFŞDKFŞFKFŞDMSŞAÖSŞRKFŞGKGFŞSKALMDDŞFMEŞDMSŞDMSS

VM Handler'ların %90 Leaked VMP'den alınmış
VM Runtime Struct KoiVM'e benziyor
Ve optimizasyon mutlaka geliştirilmeli: Opcode Constant'ları için Class var ama gereksiz çünkü zaten Handler içinde saklanıp kullanılıyor (Instance içinde aynısı geçerli).

Eğer sen yaptıysan kendini geliştirmişsin ama neden Unpackleyemeyeceğimi düşündün onu da anlamadım, paylaşılan tüm UnpackMe'lere ben mi bakayım diğerleri de baksın artık.

p8ct9x8.png

/
Nasıl yanı 500 TL'lik korummanın %90'ı VMP mi?

evet vmp kodudur.
vmp leaked kodları güncellenip yapılmış.
ve bu iyi bir şey.
bu daha beta geliştiriciye bağlı bir şey.
buda vidi (Mr Toms):

yani demek istediğim bu hala geliştirilmedi.
bir vm'nin çalışma mantığını biliyorsan onu devirtualize edebilirsin bu her vm için geçerlidir.

Son düzenleme:
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
@0x58B bilerek bakmıyor konuya rezil kepaze rüşfa oldu. Ulan koskoca Eternality ownera kimsiniz de kafa tutuyorsunuz sizin adınız sanınız ne sizi kim biliyor? 17 yaşında bir velet koskoca Eternality'nin sahibine kafa tutuyor aklım almıyor. .NET dilinde koruyamazsın projeni otistik anla bunu artık :D Dikkatli ol ve de toslama kayaya xD Şimdi uza hadi :D

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt