Kral mesele bakmak değil sana yaranmak ve yanaşmak için yapıyor bunu. Seninle dcden iletişime geçip sohbet kurmaya çalışıcak. Bu insanlar size zamanında laf yapan sallayan adamlar yapma etme gözünü seviyim haddime değil ama sen bilirsin...Niye kavga çıkarıyonuz adam exesini koymuş bak demiş
oglum sen sizofrenmisin normal bir CrâckMe yaptim ve reverser taginda olan bir kisiyi konuma baksin diye etiketledim bundan dogal ne olabilirYalayan sensin olum r7flexin gözüne girmek için unpackme paylaştın yaptığın tüm oyun planlıydı. Bu cracki paylaşma amacın r7flexin ilgisini çekmekti çektin ve onunla iletişim kurdun dcden şimdi de yalayacaksın adamı seninle sohbet etsin ve sana Crâck hakkında ders versin diye ama @R7flex de biraz mantık varsa senin yapmaya çalıştığını anlar ve sana yüz vermez iletişim çok kurmaz.
çok kafada kuruyonKral mesele bakmak değil sana yaranmak ve yanaşmak için yapıyor bunu. Seninle dcden iletişime geçip sohbet kurmaya çalışıcak. Bu insanlar size zamanında laf yapan sallayan adamlar yapma etme gözünü seviyim haddime değil ama sen bilirsin...
Etiketlemek değil adamı discorddan eklemeye çalışıyosun yapma etme be kardeşim gözünü seviyim. yaranmaya çalışma 2 gün önce salladığın adamlara.oglum sen sizofrenmisin normal bir CrâckMe yaptim ve reverser taginda olan bir kisiyi konuma baksin diye etiketledim bundan dogal ne olabilir
bu da zaten moderatörünüz mü yan çarınız mı ne sizi savunuyor hemen bu .çok kafada kuruyon
altima sicicam simdi bir de acindirmis kendini oglum sen sizofren falanmisin gercekten bir de senaryo yazmis dostum harbiden rahatsizsin bir forumda konu actim ve konu ile alakali tek aktif kisiyi etiketledim , r7flex i ne saniyorsun bilmiyorum fakat senin gibi bir insan haddime degil falan , oda bunu kabul edecektir.Kral mesele bakmak değil sana yaranmak ve yanaşmak için yapıyor bunu. Seninle dcden iletişime geçip sohbet kurmaya çalışıcak. Bu insanlar size zamanında laf yapan sallayan adamlar yapma etme gözünü seviyim haddime değil ama sen bilirsin...
bunu yazdıktan sonra rehabilitasyon merkezinden randevu alman gerektiği kanaatine vardımbu da zaten moderatörünüz mü yan çarınız mı ne sizi savunuyor hemen bu .
oglum ne discordu sen rahatsizmisin gece gece ne moderatoru ne yan cari ne anlatiyon oglum sen ne 2 gun once sallamasi kime sallamisim amskdolmasdolikasnmfiolnkasf rahatsizEtiketlemek değil adamı discorddan eklemeye çalışıyosun yapma etme be kardeşim gözünü seviyim. yaranmaya çalışma 2 gün önce salladığın adamlara.
bu da zaten moderatörünüz mü yan çarınız mı ne sizi savunuyor hemen bu .
Knk ilk başta mantıklı geldide sonra dedim EBESİNİN nikahı yani knk böyle bir şey görmedim bunu nasıl kafanda kurdun yani anlamadımYalayan sensin olum r7flexin gözüne girmek için unpackme paylaştın yaptığın tüm oyun planlıydı. Bu cracki paylaşma amacın r7flexin ilgisini çekmekti çektin ve onunla iletişim kurdun dcden şimdi de yalayacaksın adamı seninle sohbet etsin ve sana Crâck hakkında ders versin diye ama @R7flex de biraz mantık varsa senin yapmaya çalıştığını anlar ve sana yüz vermez iletişim çok kurmaz.