Forumda reverser yok adam gibi. Hazır C++ toollarıyla abidik gubidik korumaları kırıp konu açıyorlar 1 2 hafta önce açtığım PyArmor konusunda tık yok. Çünkü kırabilecek kapasitede insan yok.Bu forumun yükselmesinde en etkili olan bölümün, forumda ulaşılması en zor alanda olmasını anlamış değilim. Ayrıca Satış ve Pazar alanı bölümünün de forumun neredeyse en üst kısmında olmasını yanlış buluyorum.
Bu fikre katılmıyorum. Forumda gayet iyi reverserlar var. Forumda adam akıllı bir reverser olmasa bile foruma ilk defa adım atıcak reverser'ın bu forumda ilk görüceği şey satış ve pazar alanı olucak. Forumda reverse engineering'le uğraşıldığını ancak forumun en altına kadar kaydırınca anlayabilecek.Forumda reverser yok adam gibi. Hazır C++ toollarıyla abidik gubidik korumaları kırıp konu açıyorlar 1 2 hafta önce açtığım PyArmor konusunda tık yok. Çünkü kırabilecek kapasitede insan yok.
kim var forumda reverser mahir hariciBu fikre katılmıyorum. Forumda gayet iyi reverserlar var. Forumda adam akıllı bir reverser olmasa bile foruma ilk defa adım atıcak reverser'ın bu forumda ilk görüceği şey satış ve pazar alanı olucak. Forumda reverse engineering'le uğraşıldığını ancak forumun en altına kadar kaydırınca anlayabilecek.
forumu dinleyen tek adamsınBöyle önerilerle geldiniz de sesinize sessiz mi kaldık? :') tekrar bakın.
kayegori adını değiştirmen lazımBöyle önerilerle geldiniz de sesinize sessiz mi kaldık? :') tekrar bakın.
inceleme ve şikayet alanına katılabilir bence hocam satış kısmında durması bir tık saçma hem isim hem kategori alanındanBöyle önerilerle geldiniz de sesinize sessiz mi kaldık? :') tekrar bakın.