noldu sonra detaylı anlatsana şuan halime gülüyorum emulator source'ları falan hep gittiaynısını yemiştim 1 2 ay önce benden başka mal yoktur herhalde demiştim
o cloudflare doğrulamasına atarsa altına bırakabilirsin otomatik kendisi dolduruyor çalıştırıyor çünkübeni aliexprese attı amq
kral adam ya ublock engellemese bende yiyordum çatır çutur.me bu arada ublock origin lite engelledi Allahtan
aq aliexpresse atiyorbenim gibi umursamaz biriyseniz arama çubuğuna unknowncheats.com yazıp girersiniz ne olduğuna bile bakmayıp cloudflare doğrulama şeyini powershellde çalıştırırsınız ratınızı yiyip oturursunuz dikakt edin
rasgele atıyo aq benide oyun sitesine attı 1. de attı cloudflare 2. de 3. de farklıbeni aliexprese attı amq
lan * s*kım yedimmi beno cloudflare doğrulamasına atarsa altına bırakabilirsin otomatik kendisi dolduruyor çalıştırıyor çünkü
hiçbişey olmamıştı bu arada bende zaten yaptıktan 1 dakka sonra ayıktım mevzuyu interneti kestim 5 10 dakka sonra açtım belki tam indirememiştir indirse bile sıkıntı çıkamamıştı bende sen yinede format atnoldu sonra detaylı anlatsana şuan halime gülüyorum emulator source'ları falan hep gitti
beni attı tıkladım bi b*k olmadı menü bile açılamadı apsıghaousghaousgo cloudflare doğrulamasına atarsa altına bırakabilirsin otomatik kendisi dolduruyor çalıştırıyor çünkü