o nasıl cumle yabenim gibi umursamaz biriyseniz arama çubuğuna unknowncheats.com yazıp girersiniz ne olduğuna bile bakmayıp cloudflare doğrulama şeyini powershellde çalıştırırsınız ratınızı yiyip oturursunuz dikakt edin
kanka ya valla unknowncheats.me olduğunu unutup .com yazdım sonra cloudflare doğrulaması diye birşeye attı bana ben kod kopyalamamama rağmen kod kopyalatıp win + r'den yazdı o kodu sonra powershell gdip geldi chrome kapandı anında pcye reset atıp format attım tabikideo nasıl cumle ya
olm gerçek doğrulama sandım çok umursamadımnası yaptın öyle bişey aq
denedim az kalsın banada oluyoduda cok sketchy uiolm gerçek doğrulama sandım çok umursamadım
aynısını yemiştim 1 2 ay önce benden başka mal yoktur herhalde demiştimbenim gibi umursamaz biriyseniz arama çubuğuna unknowncheats.com yazıp girersiniz ne olduğuna bile bakmayıp cloudflare doğrulama şeyini powershellde çalıştırırsınız ratınızı yiyip oturursunuz dikakt edin

benim gibi umursamaz biriyseniz arama çubuğuna unknowncheats.com yazıp girersiniz ne olduğuna bile bakmayıp cloudflare doğrulama şeyini powershellde çalıştırırsınız ratınızı yiyip oturursunuz dikakt edin