Ligado
Gold Üye
- İletişim
fix dedikya kankaadminler konuya bir el atın bir tanıdık kullandı pc si gitti mecbur format atıyor
fix dedikya kankaadminler konuya bir el atın bir tanıdık kullandı pc si gitti mecbur format atıyor
Ya ne saçmalıyorsun awadminler konuya bir el atın bir tanıdık kullandı pc si gitti mecbur format atıyor
çalışmıyor imgesi gelsin diye diyorum 46+1 kromozomlu kişiYa ne saçmalıyorsun aw
muhattabın olmadığın konulara çok karışıyorsun 47 kromozomO zaman çalışmıyor diyeceksin dangalak.
hvcı bypass için miVimeo.reg ve RegistrationDomains.reg dosyalarını içeri aktar. Ardından, C:\Windows\System32 klasörü içerisine svckutils.exe ve secsvc.dll dosyalarını kopyala. Son olarak, aşağıdaki komutları gir ve bilgisayarı yeniden başlat. Eğer bilgisayarın bir laptop ise, şarj takılı olmasına dikkat et, çünkü görev zamanlayıcısı sadece şarjdayken çalışıyor ve bypass her yeniden başlatmada otomatik olarak başlatılıyor.
sc create sechost binPath= "C:\u.exe" DisplayName= "sechost" start= auto obj= LocalSystem
schtasks /create /tn "svckutils" /tr "C:\Windows\system32\svckutils.exe" /sc ONLOGON /rl HIGHEST /f
valorant free spoofer, hwid spoofer, valorant spoofer, valorant spoofer hack, valorant hwid spoofer, spoofer, tpm bypass, hvci bypass, secure boot bypass, tpm 2.0, free hwid spoofer, hwid spoofer by adamsatmayiz
Status: Working (Ne kadar dayanır bilmiyorum)
UNKDEV - Valorant Free Spoofer & TPM Bypass
Method By Adamsatmayiz
Supported CPU: Intel & AMD
Supported OS: Windows 10 & 11
Windows Reinstall: Required
Bios Update/Downgrade: Required
- Açıklama -
Dosya kısmende olsa unpack edilmiştir ve analiz açıktır.
TPM bypass mevcuttur üşendiğim için @LeftCaps in templateini dızladım (İzin verdi abim)
- Satış Konusu -
UNKDEV SPOOFER
- Gereksinimler -
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir(Bilgisayarınızın güncelleştirmelerinizi kapatmanız gerekiyor isteğe bağlı)
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir(Windows Defender’ı bu tool ile kapatmanız gerekiyor ve diğer bütün antivirüs yazılımlarını kapatmalısınız)
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir(Kurulu değilse kurmanız gerekiyor)
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir(Kurulu değilse kurmanız gerekiyor)
- Nasıl Kullanılır -
(USB ile format atın ve diskleri tamamen silin. Ardından BIOS güncellemesi yapın veya sürüm düşürün. Son olarak, TPM, Secure Boot ve SVM ayarlarını kapatın.)
(Adamsatmayiz.exe'yi yönetici olarak açın ve 1. metodu çalıştırın. Uyarı ekranı geldiğinde sistem otomatik olarak yeniden başlayacaktır. Eğer 1. metod seriyalleri değiştirmezse, FAT32 formatında bir USB takın ve 2. metodu deneyin. Ancak, 2. metodu denemeden önce 1. metodu 'silici' ile kaldırmanız gerekmektedir.)
- Bypass Nasıl Kullanılır -
(Bypass numarasını seçin ve sistem yeniden başlatılana kadar bekleyin. Tüm işlemleri script otomatik olarak yapacaktır.)
# NOT #
Spoofer'ın yapımcısı ben değilim, lütfen bana spoofer hakkında sorular sormayın. Sadece method'liyip aktif kısmını sizlerle paylaştım. Bu bypass hakkında herhangi bir bilgiye sahip değilim ve çalışıp çalışmadığını da bilmiyorum. Konuya eklediğim kurulum talimatı, yapımcı müşterilerinin ilettiği yönergelerden alınmıştır. şşş
-Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir/Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir-
valorant free spoofer, hwid spoofer, valorant spoofer, valorant spoofer hack, valorant hwid spoofer, spoofer, tpm bypass, hvci bypass, secure boot bypass, tpm 2.0, free hwid spoofer, hwid spoofer by adamsatmayiz
Status: Working (Ne kadar dayanır bilmiyorum)
UNKDEV - Valorant Free Spoofer & TPM Bypass
Method By Adamsatmayiz
Supported CPU: Intel & AMD
Supported OS: Windows 10 & 11
Windows Reinstall: Required
Bios Update/Downgrade: Required
- Açıklama -
Dosya kısmende olsa unpack edilmiştir ve analiz açıktır.
TPM bypass mevcuttur üşendiğim için @LeftCaps in templateini dızladım (İzin verdi abim)
- Satış Konusu -
UNKDEV SPOOFER
- Gereksinimler -
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir(Bilgisayarınızın güncelleştirmelerinizi kapatmanız gerekiyor isteğe bağlı)
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir(Windows Defender’ı bu tool ile kapatmanız gerekiyor ve diğer bütün antivirüs yazılımlarını kapatmalısınız)
- Nasıl Kullanılır -
(USB ile format atın ve diskleri tamamen silin. Ardından BIOS güncellemesi yapın veya sürüm düşürün. Son olarak, TPM, Secure Boot ve SVM ayarlarını kapatın.)
(Adamsatmayiz.exe'yi yönetici olarak açın ve 1. metodu çalıştırın. Uyarı ekranı geldiğinde sistem otomatik olarak yeniden başlayacaktır. Eğer 1. metod seriyalleri değiştirmezse, FAT32 formatında bir USB takın ve 2. metodu deneyin. Ancak, 2. metodu denemeden önce 1. metodu 'silici' ile kaldırmanız gerekmektedir.)
- Bypass Nasıl Kullanılır -
(Bypass numarasını seçin ve sistem yeniden başlatılana kadar bekleyin. Tüm işlemleri script otomatik olarak yapacaktır.)
# NOT #
Spoofer'ın yapımcısı ben değilim, lütfen bana spoofer hakkında sorular sormayın. Sadece method'liyip aktif kısmını sizlerle paylaştım. Bu bypass hakkında herhangi bir bilgiye sahip değilim ve çalışıp çalışmadığını da bilmiyorum. Konuya eklediğim kurulum talimatı, yapımcı müşterilerinin ilettiği yönergelerden alınmıştır. şşş
-Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir/Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir-
sonra trigger bot diye kendin mi rat atmaya çalışıtnmavi ekran verince sürekli rat yiyiş hızım
mavi ekran verince sürekli rat yiyiş hızım
dostum 1 ay önceki hilem ne ratı?sonra trigger bot diye kendin mi rat atmaya çalışıtn