Çözüldü unk spoof hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

berkcoln

Gold Üye
unk spoof kullandım oyuna girerken internetim gitti geldi ekrana common noob hatası geldı full spamlandı onume suan sadece mavi ekran yiyorum yardım edicek var mıdır

Sakinim knka zaten iki üç user kötülüyor müşteri olarak garip görüyorum ve arkadaşlarıma da aldırdım BluePill sorun yaşayan olmadı bi bizim bilgisayarımız büyülü diye mi acaba sorunsuz spoof ve hile kullanıyoruz diye düşünüyorum.
Kötülenecek yanları var fakat müşteriler tarafından değil. Ürünlerinin çalışması gayet yerinde ve stabil. Bunun dışında ben kullanım açısından kötülenecek birşey göremedim. Sadece şu en ufak şeyde common noob atıp sistem dosyalarını silmesi tilt etti biraz :D
kolay gelsin hocam sabırsızlıkla bekliyoruz
:businessman:

Kötülenecek yanları var fakat müşteriler tarafından değil. Ürünlerinin çalışması gayet yerinde ve stabil. Bunun dışında ben kullanım açısından kötülenecek birşey göremedim. Sadece şu en ufak şeyde common noob atıp sistem dosyalarını silmesi tilt etti biraz :D

Kötülenecek yanı olmayan firma yok zaten ürünler iyi de ben o hatayı hiç almadım

Kötülenecek yanı olmayan firma yok zaten ürünler iyi de ben o hatayı hiç almadım
Sadece oyun oynarsan alman zor evet. Biz VSync testlerini yaptığımız sistemde kullandığımız için haliyle bazı dosyalarla tetiklemiş olabiliriz.

1 hafta test etsek temiz pc ile ondan sonra sorun yoktur di mi hocam
Süreyi kafana göre belirle ben öylesine yazdım ama bence 1 hafta en sağlıklısı ama abartı baya başkası 5 gün 3 gün 2 gün diyebilir ancak asus bu belli olmuyorda delay banlar genelde 72 saat içerisinde atılıyor hilesiz oynayacaksan bence 72 saatten sonra gir

Süreyi kafana göre belirle ben öylesine yazdım ama bence 1 hafta en sağlıklısı ama abartı baya başkası 5 gün 3 gün 2 gün diyebilir ancak asus bu belli olmuyorda delay banlar genelde 72 saat içerisinde atılıyor hilesiz oynayacaksan bence 72 saatten sonra gir
bilgisayarda hilesiz test ediyorum bakalım 1 hafta Garanti olsun

3. formatı atıyorum 2 günde 3 format

kanka cok sacma ya ne para iadesi falan yapıyorlar ne bişey vpn warp falan acmıssın diyor öle bişey açmadım :D

3. formatı atıyorum 2 günde 3 format

kanka cok sacma ya ne para iadesi falan yapıyorlar ne bişey vpn warp falan acmıssın diyor öle bişey açmadım :D
bi daha yap bakalım ya inşallah sorunsuz şekilde çözülür kankam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt