UNK METHOD ( temu versiyon ) - TUTORİAL & FREE ( NO RESTART EMULATOR METHOD ) + SOURCE CODE

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan strive
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

strive

Kişisel Sorunlarla İlgilenmiyorum.
Prime Üye
İletişim
evet bugun size bunu anlatcam no res yapanlara yardımcı olalım bunun için hyper-v lazım VM kurmayı biliyorsanız direk geçin bilmiyorsanız yt de var zaten koymucam oraları sonra ana şeye geldik yani bu no res şeyine ilk önce VM yani hyper-v nin özelliklerini şunlar yapın :

16 GB Ram
6 Cores

yoksa oyundayken hata veriyor van 185 ve temp atar neyse sonra hyper-v de yani VM de gitceksiniz Valoyu indirin vs vs sonra vgc yi running yani çalıştırın vgk de running olcak sonra Server aççaksınız nasıl desem localhost + normal VDS gibi bir sistem localhost ana pc ile bağlantı oluşturup pipe yı okuyup ana vgc ye bunu göndercek yani vgc ye diyoruzki " kardesım ben normal birisiyim al sana heartbeatler " ve zaten vgc bunları kabul ediyor sonra oda kendi serverına iletiyor sonra ana pc den oyuna maç başlatınca val 5 atmıyor sonra DONOR gibi bir sistem yapıyoruz bu nu pasteleyip satanlarında amk

+ pipe yı vm ye iletmezsiniz yani heartbeatleri gönderemezse VM ye val 5 atar sonra hate atmayın src istenirse gelirim

özellikler :

- 152 Bypass
- Popup Bypass
- Vanguard Stopped
- Spoofsuz Bir Oyun

+ 102 için başka birşey yapmanız lazım çünkü bağlanmışken başka birşey yapcaksınız onun için gateaway yapabilirsiniz veya bir fake server

def classify_msg(data):
"""Basit mesaj tip tespiti — loglama için"""
if len(data) == 40 and data[0] in (0x03, 0x04):
return "HEARTBEAT"
if len(data) >= 12:
try:
msg_type = struct.unpack_from('<I', data, 8)[0]
names = {1: "STATUS", 2: "SESSION", 4: "AUTH", 8: "HWID"}
return names.get(msg_type, f"TYPE_0x{msg_type:X}")
except:
pass
return f"RAW_{len(data)}B"

#thread ler vs vs
def pipe_to_client(pipe, sock, stop, stats):
"""Donor VGC pipe → TCP → Client"""
try:
while not stop.is_set():
try:
_, data = win32file.ReadFile(pipe, PIPE_READ_BUFFER)
if data:
frame_send(sock, TYPE_DATA, data)
stats['pipe_to_client'] += 1

name = classify_msg(data)
if name != "HEARTBEAT":
l0g("RELAY", f"VGC -> Client: {len(data)}B [{name}]")
except pywintypes.error as e:
if e.winerror == 109: # BROKEN_PIPE
l0g("VGC", "VGC pipe koptu (vgc restart?)")
else:
l0g("VGC", f"Pipe read hata: {e.winerror}")
break
except Exception as e:
l0g("RELAY", f"VGC->Client durdu: {e}")
finally:
stop.set()

def client_to_pipe(sock, pipe, stop, stats):
"""TCP Client → Donor VGC pipe"""
try:
while not stop.is_set():
t, d = frame_recv(sock)
if t == TYPE_DATA and d:
win32file.WriteFile(pipe, d)
stats['client_to_pipe'] += 1

name = classify_msg(d)
if name != "HEARTBEAT":
l0g("RELAY", f"Client -> VGC: {len(d)}B [{name}]")

elif t == TYPE_PING:
frame_send(sock, TYPE_PONG)
except Exception as e:
l0g("RELAY", f"Client->VGC durdu: {e}")
finally:
stop.set()

#handler önemli yer burası kaydedin
def handle_client(sock, addr):
l0g("SRV", f"Client baglandi: {addr}")
sock.setsockopt(socket.IPPROTO_TCP, socket.TCP_NODELAY, 1)
sock.setsockopt(socket.SOL_SOCKET, socket.SO_SNDBUF, 131072)
sock.setsockopt(socket.SOL_SOCKET, socket.SO_RCVBUF, 131072)

session_start = time.time()
stats = {'pipe_to_client': 0, 'client_to_pipe': 0}

# Kanal ID oku
try:
ch = sock.recv(1)
if not ch:
sock.close()
return
channel = ch[0]
l0g("SRV", f"Kanal: 0x{channel:02X} ({'VGC' if channel == 1 else 'VGK' if channel == 2 else '?'})")
except:
sock.close()
return

# VGC pipe aç
pipe = get_vgc_pipe()
if pipe is None:
l0g("SRV", "VGC pipe acilamadi, client reddedildi.")
sock.close()
return

stop = threading.Event()
t1 = threading.Thread(target=pipe_to_client, args=(pipe, sock, stop, stats), daemon=True)
t2 = threading.Thread(target=client_to_pipe, args=(sock, pipe, stop, stats), daemon=True)
t1.start()
t2.start()

# Session bitene kadar bekle
stop.wait()

elapsed = time.time() - session_start
l0g("SRV", f"Session bitti: {addr} | "
f"Sure: {elapsed:.0f}s | "
f"VGC->Client: {stats['pipe_to_client']} | "
f"Client->VGC: {stats['client_to_pipe']}")

try:
win32file.CloseHandle(pipe)
except:
pass
try:
sock.close()
except:
pass

Son düzenleme:
evet bugun size bunu anlatcam no res yapanlara yardımcı olalım bunun için hyper-v lazım VM kurmayı biliyorsanız direk geçin bilmiyorsanız yt de var zaten koymucam oraları sonra ana şeye geldik yani bu no res şeyine ilk önce VM yani hyper-v nin özelliklerini şunlar yapın :

16 GB Ram
6 Cores

yoksa oyundayken hata veriyor van 185 ve temp atar neyse sonra hyper-v de yani VM de gitceksiniz Valoyu indirin vs vs sonra vgc yi running yani çalıştırın vgk de running olcak sonra Server aççaksınız nasıl desem localhost + normal VDS gibi bir sistem localhost ana pc ile bağlantı oluşturup pipe yı okuyup ana vgc ye bunu göndercek yani vgc ye diyoruzki " kardesım ben normal birisiyim al sana heartbeatler " ve zaten vgc bunları kabul ediyor sonra oda kendi serverına iletiyor sonra ana pc den oyuna maç başlatınca val 5 atmıyor sonra DONOR gibi bir sistem yapıyoruz bu nu pasteleyip satanlarında amk

+ pipe yı vm ye iletmezsiniz yani heartbeatleri gönderemezse VM ye val 5 atar sonra hate atmayın src istenirse gelirim

özellikler :

- 152 Bypass
- Popup Bypass
- Vanguard Stopped
- Spoofsuz Bir Oyun

+ 102 için başka birşey yapmanız lazım çünkü bağlanmışken başka birşey yapcaksınız onun için gateaway yapabilirsiniz veya bir fake server
he + olarak 102 yi fixliyemezsiniz bu method la sadece temp i fixliyebilirsiniz gateaway / fake server ile

16 GB Ram
6 Cores

özellikler :

- 152 Bypass
- Popup Bypass
- Vanguard Stopped
- Spoofsuz Bir Oyun

boyle yaptıklarını biliyoruzda server acmayı nasıl ana pc serverle bağlantı kuracagını bilmiyoruz

boyle yaptıklarını biliyoruzda server acmayı nasıl ana pc serverle bağlantı kuracagını bilmiyoruz
localhost onları dedim ya ? localhost açıp firewall ekleyip bağlantıyı kurcaksınız + hyper-v methodunu daha kimse bilmiyor diyemem ama daha publanmadı bu method

16 GB Ram
6 Cores

özellikler :

- 152 Bypass
- Popup Bypass
- Vanguard Stopped
- Spoofsuz Bir Oyun

:haha:

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
unk 1pc oldu diyorlardı hala vds mi vds method patlamadımı onylazra vip arkadaşşş

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
TEMU VERSİYON diyorum ya no restart method gibi birşey bu canım benim
peki kankam bize bir source paylaşsan bu banlantıları saglayan bi source mesela localhost:7000 diye bir hostname açıp ordan abglantıyı yapan bir source çünkü ben böyle şeyleri çok yapamıyorum ve simdi nasıl olcak vds de vgc ve vgk açıkmı durcak sadece hangiversini iletcez valorantıdamı açcaz

peki kankam bize bir source paylaşsan bu banlantıları saglayan bi source mesela localhost:7000 diye bir hostname açıp ordan abglantıyı yapan bir source çünkü ben böyle şeyleri çok yapamıyorum ve simdi nasıl olcak vds de vgc ve vgk açıkmı durcak sadece hangiversini iletcez valorantıdamı açcaz
şimdi sana şöyle diyim VM de :

LocalHost Açılcak
Firewall Kuralları Eklencek
VDS Gibi Davranması İçin Pipe I Okucak Bir Sistem Yapılcak

vgc & vgk running olcak

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt