unives prime source unpack

kökledim bence daha da batmadan sus :D
comando212 yazmışsın konudanda haberin yok, hilenin sahibi benim bahsettiğin kişi ne alaka onu da anlamadım. hilenin guisine yazdıklarından ve verdiğin cevaplardan anladığım kadarıyla yaşı küçük bir kardeşimizsin, ücretsiz ve basit bir kodlamayı koruma ihtiyacı dahi duyulmamış bir programa *crackledim len aq, ben coderim len aq gibi havalara girme millet seninle dalga geçer.
Gecmis olsun fakat benim bildigim hile ucretsizdi. Ozelden yazma sansin varsa yazabilir misin?
istediğiniz bişey varsa ben yardımcı olurum kimse bana yardım edermisin diye soru sormadı ki, ben egoist biri vs değilim gayet açık bir şekilde gelen herkese yardımcı oluyorum zaten.

comando212 yazmışsın konudanda haberin yok, hilenin sahibi benim bahsettiğin kişi ne alaka onu da anlamadım. hilenin guisine yazdıklarından ve verdiğin cevaplardan anladığım kadarıyla yaşı küçük bir kardeşimizsin, ücretsiz ve basit bir kodlamayı koruma ihtiyacı dahi duyulmamış bir programa *crackledim len aq, ben coderim len aq gibi havalara girme millet seninle dalga geçer.

istediğiniz bişey varsa ben yardımcı olurum kimse bana yardım edermisin diye soru sormadı ki, ben egoist biri vs değilim gayet açık bir şekilde gelen herkese yardımcı oluyorum zaten.
hile konusunda herhangi bir sorum yok ta, protect kısmıyla ilgileniyorum

hile konusunda herhangi bir sorum yok ta, protect kısmıyla ilgileniyorum
ekle discord üzerinden yardımcı olayım çözebileceğim bişey varsa sonuna kadar yardımcı olurum.
Kral eline saglikda koruması bile yok bu kırdığın hilenin ben baktım basit balon bi pack vardi.
basit bir kodlama zaten millet para vermesin diye ortaya çıkardım, arkadaş niye böyle bir havaya girdi halen anlamadım benim kimseyle bir sorunum yok. Dün yanıma gelen 4 kişiye yardımcı oldum zaten böyle basit birşeyi saklama niyetimde yok zaten :p

Son düzenleme:
* cocogu nedır kıme denır adlı çalısma burdakı-

* cocogu nedır kıme denır adlı çalısma burdakı-
noname hesap ile gelmiş zaten salla, hem sen ct leri satabiliyorsan bu seni ve alıcıyı ilgilendirir. Bu olay dolandırıcılık değil krizi fırsata çevirmektir. Ben kendi gözüm ile gördüğüm için söylüyorum

comando212 isimli arkadaşa kaç paraysa veriyim diye yalvarananı dahi gördüm o yüzden yaptığı ticaret kimseyi ilgilendirmez sonuçta pointer aratıp bulmakta bir yetenek(dürüst olun çoğu kişi bakarak dahi yapamıyor), arkadaşlar sadece saldırı hızını bulduğunu zannediyor galiba.​

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt