unity yeni nesil bi oyunu decompile etmek

Rambo01100

https://www.youtube.com/watch?v=uqcyDA2L5L0
Banned
İletişim
uttini ripper falan ben asset ripper asset studio falan bunları denedim ama scriptleri yapamadı

androidden anlayan yok sanırsam

Il2Cpp ile oyunların scriptlereini dummy olarak gizliyolar yardım

upy tuvalet balon balığı

up hala bulamadım

neyi bulamadın kanka android se apk tool ile decompile ediceksin il2cpp decompiler ile dll cevirip assembly sharp da metod isimlerinden yürüceksin eger sifreliyse libil2cpp.so yu idaya yükledim oradan yürüceksin

neyi bulamadın kanka android se apk tool ile decompile ediceksin il2cpp decompiler ile dll cevirip assembly sharp da metod isimlerinden yürüceksin eger sifreliyse libil2cpp.so yu idaya yükledim oradan yürüceksin
knaki şimdi ben decomple oyle etmedim apk tool ile değil ben direk unity projesini export edip apk nın kaynak koduna ulaşıp modlamalar yapıcam

fare kanzi çok kilo almsın spora mı başlıcan ton balığ falan sayıklıyon. azalt ton balıklarını :D

export falanda etmişsin görebildiğin kodları githubdan arat parça parça ,öyle decompilerini bulma olasılığın var.
youtubede çok dönüyor bu mevzu eskiden yoktu il2cpp ile içerik ordaki videolara gruplara gir sor.
illa o oyuna yapan vardır yapanı bul sor yoksa bile zamanla yapabilen çıkar.
Oyun açılırken gizli dosyanın gizli değilde şifrelidir onun şifresini çözüyordur veya sanal bellekte tutuyodur.
anlıyosan kafa yorucaksan dbglayıp adım adım çözcen işi.

Fare kardeş dc var mı ?
Oyunun adını yazsaydın da bizim @Cingen çingene maymun kanzi de baksaydı bi :p:thugbear:
nullfun dc

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt