patlatmaktan kastın rage aimbot açıp herkesi öldürmekse evet ama direkt sunucuya zarar vermekse hayır.fiveguard kullanan bi sunucuyu patlatabilirmisin bu yazılımla ?
harbi la .dLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirzaten bu siteden alınıyor ve türk kartı geçiyor sen akıllımısın yoksa
bi developerine sor bakayım o siteden aldığın keyleri fivem için kullanabiliyor musun ve hangi bölge için geçerli o keyler, yaklaşık 1,2 hafta önce ragemp+fivem global key fiyatlarını iki katına çıkardı developeri bir akıllılık yaptığım yok bizzat developerinin sattığı reseller fiyatından toplu alıp satıyorum. lütfen doğru düzgün araştırmadan bir daha böyle bir yorum yapmaLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirzaten bu siteden alınıyor ve türk kartı geçiyor sen akıllımısın yoksa
hileyi dün aldım fivem de hala kullanıyorumbi developerine sor bakayım o siteden aldığın keyleri fivem için kullanabiliyor musun ve hangi bölge için geçerli o keyler, yaklaşık 1,2 hafta önce ragemp+fivem global key fiyatlarını iki katına çıkardı developeri bir akıllılık yaptığım yok bizzat developerinin sattığı reseller fiyatından toplu alıp satıyorum. lütfen doğru düzgün araştırmadan bir daha böyle bir yorum yapma
developerine iletiyorum bu durumu eski fiyattan satan bir shop daha vardı güncelletti fiyatıhileyi dün aldım fivem de hala kullanıyorum
hileyi dün aldım fivem de hala kullanıyorum