[Undetected] ValoRigger V4 - Valorant TriggerBot - Undetected (04.03)

triggerbot bir kaç kez hata verdi sanırım ben kullanamadım yalnış yaptım ama çok iyi

hile piyasası çöp olmuş free olması gereken çöp bir cheat parayla satılıyor komik (satıcıya bir lafım yok)

hile piyasası çöp olmuş free olması gereken çöp bir cheat parayla satılıyor komik (satıcıya bir lafım yok)

Yerli / yabancı daha gelişmiş bir triggerbot gösterebilirsen kaynak kodlarını anında yayınlayacağım. Gösteremez isen yorumunu editle lütfen. Satış konusuna yazılanlar satıcıyı ilgilendirir. Çöp deyip geçmek ile olmuyor. Çöp dediğin hile immortal / radyant elo'da win streak yaptırıyor.

Yerli / yabancı daha gelişmiş bir triggerbot gösterebilirsen kaynak kodlarını anında yayınlayacağım. Gösteremez isen yorumunu editle lütfen. Satış konusuna yazılanlar satıcıyı ilgilendirir. Çöp deyip geçmek ile olmuyor. Çöp dediğin hile immortal / radyant elo'da win streak yaptırıyor.
ban yemeden o ranka kadar oynayabilen varmı ?

Konuyu yeni gördüm kusura bakma kral güzel bir çalışma gibi duruyor diğer triggerlar gibi 3 defa ateş edip bekleyip tekrar 3 defa ateş etme olayı varmı .d

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt