UNCENSORED AI IMAGE! + [ÖZÜR]

samesterdam

Platinum Üye
Değerli CG kullanıcıları, bugün yine sizle beraber bir ai fotoğraf oluşturma sitesi ile birlikteyim.
Karşınızdaaa GENPICK.APP!
Bu websitesinde sign in yada sign up yapmadan SINIRSIZ görsel oluşturabilirsiniz.
Uncensored olduğunun kanıtını burada atamıyorum kurallar gereği ama *** yazsanız yapıyor o kadar.
O kadar profesyonel ki rastgele şeyler yazsanız bile müqo olaylar çıkarıyor. örn:
Kötü Tarafları:
Görsel editleyecekseniz referans görsel ekleme özelliği yoktur.
Uzun süreli hafızası olmadığı için "Öncekinde şöyle şöyle yaptın, yanlış yaptın ve şuan şöyle şöyle yapman gerekiyor" diyemiyorsun.
Çoğu Kişide token out hatası falan alıyormuş beyler onun için hatada verdiği free token yazısına tıklayıp o siteye kayıt olmak gerekiyor sonra orada full access ile bir token oluşturuyorsunuz o tokeni de hatadaki yere yapıştırık reset diyorunuz. Hata çözülmüştür!
Eski bir AI modeli kullandığı için eğer +18 bir görsel oluşturmayacaksınız chatgpt ye prompt yazdırabilirsiniz. +18 yapıcaksanız da deepseek jailbreak ile yapın.

Ufak Dipnot: bu sabah size gönderdiğim sözde itemsatış hitleri çalışmıyordu çünkü checklemedim ilk tecrübemdi. Ama ilerde güzel hitler paylaşabilirim öğrendim nasıl yapacağımı.

Son düzenleme:
limitsiz reis bitmez limit yoks öbür limitmi aq
kanka bunu diyo

ZeroGPU Quota Exceeded​

Free GPU quota limit reached. Provide one or multiple Hugging Face tokens (comma-separated) to continue generating.
Hugging Face Access Token(s)

Tip: Separate multiple tokens with commas. Genpick will automatically try the next token if one is rate limited.

azra sus

galerideki bir fotoyu atıp değiştirttirebiliyormuyuz?

galerideki bir fotoyu atıp değiştirttirebiliyormuyuz?
Yok
kanka bunu diyo

ZeroGPU Quota Exceeded​

Free GPU quota limit reached. Provide one or multiple Hugging Face tokens (comma-separated) to continue generating.
Hugging Face Access Token(s)

Tip: Separate multiple tokens with commas. Genpick will automatically try the next token if one is rate limited.

azra sus
reis dc yaz ekran aç ilk defa böyle bişeyle karşılaşıyorum

İstediğimi yapamadı detaylıca yazdım ama yapamadı sevmedim.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt