Üniversite hakkında sohbet edelim

16 yaşındayım sayısal derslerim kötü temelim yok aylardır ne yapıcağımı düşünüyorum

dersleri gayet iyi olan birisi olarak yazıyorum evet eğtim sistemi kötü ama tüm sorun bumu? eğtim sistemi herkese kötü ama yinede çabalayıp yapanlar var benim gibi. Tüm gün yatıp film izleyip ya moruk türkiyede eğtim sistemi çöp demektense eğtim sisteminin kötü olduğunu kabul edip yinede elinden geleni yapıp birşeyler için çabalamak var şahsen şuanda isteyen kendini kurtarabilir bahaneleri bir kenara bırakıp çabalamak gerekir. Eğtim sistemi kötü diye tüm gün yatıp film izleyip oyun oynayan 1+1 i bilmeyen kişiler ile sabah 5 te kalkıp her gün yatana kadar ders çalışan insanlar aynı eğtim sistemine sahip sadece birisi kolay olanı seçtiği için zor hayat yaşıyacak diğeri zor olanı seçtiği için kolay hayat yaşıyacak

kankam türkiye de ailelere bile bu matematik algısı geçmiş, ben lisedeyken dediğim zaman türkçeden 90 aldım matdan 80 diye, kimse türkçeyi veya diğer dersleri umursamazdı hep böyle neden matematik 100 değil kafasında olurlardı garip bi ülkeyiz

16 yaşındayım sayısal derslerim kötü temelim yok aylardır ne yapıcağımı düşünüyorum
Kardeşim bende 19 yaşındayım 2 yıldır sınava giriyorum meslek lisesi mezunuyum temelin yoksa sınav esanasında kitapcık sana sen kitapcığa bakıyorsun kendi çabanla çalışmaya çalışsan aynı şey 4 sene lise okudum 3 sene sayısal ders görmedim :)

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt