Ücretsiz Valorant Spoofer " Asus Anakartlar Dahil İçeri !!! "

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hain kimden aldı acaba bu methodu :D Souxhleee#7386 benden :D
Forumda ki konulardan alıntı yaptım senden bir cümle bile alıntım yok. Çamur atma boş boş güzel kardeşim kanıtın varsa vur ortaya :)
Spoof karşılığı benden valorant hesabı istemiyor muydun sen? :D Yoksa sende mi tokatlıyorsun insanları

• Haha
Tepkiler: Zoe
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Forumda ki konulardan alıntı yaptım senden bir cümle bile alıntım yok. Çamur atma boş boş güzel kardeşim kanıtın varsa vur ortaya :)
Spoof karşılığı benden valorant hesabı istemiyor muydun sen? :D Yoksa sende mi tokatlıyorsun insanları
benim yaptığım kişiler bilir method benim kendi methodum zaten senin gibi yalayıcı insanlar sadece çalarlar ve zaten hesap isteyebilirim senin banını kaldırıyorum :D

:brainfree:

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Ban yediğimde kullanacağım teşekkürler.

:kullan:
Merhabalar Asus Rogstrix B560-i Marka anakartı kullanmaktayım. Forum üzerinde satın aldığım bir hile üzerinden raporlanmam üzere cihaz banı yedim.
Bunun üzerine forum da uzun araştırmalar sonucun da cihaz banımı kaldırdım. Ama şöyle bir sorun var ki hangi konuyu incelerken banım kalktı hangi işlem fazla hangi işlem eksik bilgim yok.
Bu yönden ötürü yaptığım tüm işlemleri sırasıyla uygulamanızı şiddetle tavsiye ediyorum.

NOT: Forumda ki çalışan/çalışmayan tüm konulardan alıntı yapılmıştır!
Yazılı anlatım bana aittir. 2. kez cihaz banımı kaldırdıktan sonra herkesin yararlanaması için hazırladım.

:yazı:

1-Bios/updown işlemi ile bios'un en güncel driverini kullanın. " MUTLAKA YAPILMASI GEREK "

2-Bilgisayara tertemiz bir format at ( Windows11 olması şart. ) Tüm disklerin komple silinmesi lazım yedek alacaksanız flasha alın foto video vs.
( Yükleme yardımcı - Yükseltme işlemleri yaparsanız sonuç alamazsınız flash disk ile atılması gerek )

3-Bilgisayarın tüm driverlerini yükledikten sonra " Studio x64 All Version " adlı dosyayı çalıştırıp tüm sürümleri otomatik şekilde kuruyoruz.

4-Eksik olan visualler için " aio runtimes " ile eksikleri yüklüyoruz.

5-Bilgisayarı yeniden başlattıktan sonra, Ayarlar > Windows Update > Güncelleştirmeleri indir/denetle yapıp tekrar restart atıyoruz. (Ardından güvenlik duvarı ve virüs koruması offline konumuna getirilmelidir

6-Cheat Global sitesine girip aktif olan 3 spoofer'i de sırasıyla ( konusunda ki anlatıma göre ) kuruyoruz.Eac hata verirse umarsamayın gupro ve en sağdakinden devam edin.

7-Cleaner adlı klasörü açıp sırasıyla 1-2-3 isimli exe leri açıyoruz ve ilerliyoruz. Her exe de ki tüm numaralı işlemleri tek tek uyguluyoruz.

8-Spoofer adlı klaösörü açıp ilk önce 1. seçeneği ardından 6. seçeneği seçiyoruz. " Forumda bir konuda bulduğum dosya fakat konuyu bulamadığım için ekleyemedim "

9-Windows11 yaptığımız için son olarak TPM 2.0 aktif etmemiz gerek. Aşağıda ki videoyu izleyerek yapabilirsiniz.

10- Oyunu indirip tadını çıkartabilirsiniz!

:indir:

Çıkan virüsler nedir ne değildir hiçbir bilgim yok. Bu methodları uygulayarak hwid banımı kaldırdığımı biliyorum sadece. " 2. kez banımı kaldırdım "
Kanıt isterseniz eğer fixlenmiş bir hileye girip hwid yiyip tekrardan telefondan kayıt alarak bu işlemleri uygularken videoyu da editleyip kısaltarak sizlere sunabilirim. Kimsenin vaktinden çalacak değilim. Bende 2 kez işe yaradı.

Aio Runtimes Vt ekleyecek vakit bulamadım. @Dreamfancy konusundan alıntıdır. / Konu Link

KANIT
:resim:

:video:

Knk dediğin işlemleri bende yapmıştım 4 gün önce falan bugün sabah 9,30 tekrar ban yedım ama sana inş atmaz

Not:50 mac falan atmısımdır olum kalım macında caktı valorant banı

Knk dediğin işlemleri bende yapmıştım 4 gün önce falan bugün sabah 9,30 tekrar ban yedım ama sana inş atmaz

Not:50 mac falan atmısımdır olum kalım macında caktı valorant banı
Dün banını açanlar halen oynamakta umarım bir sorun yaşamazlar. Bende 3 gündür oynuyorum sorun yaşamadım. Tekrar dene istersen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt