Ücretsiz Valorant Spoofer " Asus Anakartlar Dahil İçeri !!! "

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Teşekkürler

Adam deneme yanılmalarından yola çıkarak bir yazı hazırlamış ve bunun bazı insanlar için yararlı olabileceğini düşünmüş. Her zaman ki gibi bazı çok bilgili arkadaşlar yapılan işlemleri denemeden yargılamaya başlamış dostum benim anlamadığım neden konulara salça olmak yerine deneyip daha sonradan fikirlerinizi söylemeyi düşünmüyosunuz. Dostum bu arada henüz banım yok ama banım olduğunda yazdıklarını mutlaka deneyip fikirlerimi yorum olarak bırakırım emeğine sağlık <3

işime yaradı tşkler
çalıştı mı? çok memnun oldum çok sevindim iyi oyunlar efendim
Adam deneme yanılmalarından yola çıkarak bir yazı hazırlamış ve bunun bazı insanlar için yararlı olabileceğini düşünmüş. Her zaman ki gibi bazı çok bilgili arkadaşlar yapılan işlemleri denemeden yargılamaya başlamış dostum benim anlamadığım neden konulara salça olmak yerine deneyip daha sonradan fikirlerinizi söylemeyi düşünmüyosunuz. Dostum bu arada henüz banım yok ama banım olduğunda yazdıklarını mutlaka deneyip fikirlerimi yorum olarak bırakırım emeğine sağlık <3
çok teşekkür ederim güzel yorumun için.
1.5 saat 2 saat süren bir çalışmayla konuyu açtım ve emeğe saygı gösteren sayısı çok az gerçekten
şu an discorddan bir arkadaşımıza canlı canlı anlatarak yapıyoruz birlikte son aşamalara geldik.
umarım güzel haberler ile burda olacam

çalıştı mı? çok memnun oldum çok sevindim iyi oyunlar efendim

çok teşekkür ederim güzel yorumun için.
1.5 saat 2 saat süren bir çalışmayla konuyu açtım ve emeğe saygı gösteren sayısı çok az gerçekten
şu an discorddan bir arkadaşımıza canlı canlı anlatarak yapıyoruz birlikte son aşamalara geldik.
umarım güzel haberler ile burda olacam
haberlerini bekliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt