wantedtanvir170
Gold Üye
- İletişim
Well done, it looks beautiful. It was a useful post <3
tasarım güzel olmuşMerhaba CG Ailesi, Ben Eowin
Bugün sizlere forumda imza olarak kullanabileceğiniz ya da 2 dakikanızı ayırıp yeniden boyutlandırıp istediğiniz mecrada kullanabileceğiniz ufak bir tasarım yaptım. PSD dosyasını ve virüs totali bırakıyorum. İlgi gelirse daha değişik ücretsiz tasarımlar paylaşmaya devam edeceğim, iyi forumlar^^
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
eline sağlık kralMerhaba CG Ailesi, Ben Eowin
Bugün sizlere forumda imza olarak kullanabileceğiniz ya da 2 dakikanızı ayırıp yeniden boyutlandırıp istediğiniz mecrada kullanabileceğiniz ufak bir tasarım yaptım. PSD dosyasını ve virüs totali bırakıyorum. İlgi gelirse daha değişik ücretsiz tasarımlar paylaşmaya devam edeceğim, iyi forumlar^^
tasarım güzel olmuşWell done, it looks beautiful. It was a useful post <3
Beğenip yorum yapan herkese çok teşekkür ederim umarım işinize yarar.
Hocam hangi uygulama ile yapıyorsunuz bu çalışmaları? hevesim var ancak bir türlü başlayamıyorum.Beğenip yorum yapan herkese çok teşekkür ederim umarım işinize yarar.
Adobe Photoshop, aslında basit bir kullanıma sahip yt üzerinde de bir sürü beginner seviye tuto videoları mevcutHocam hangi uygulama ile yapıyorsunuz bu çalışmaları? hevesim var ancak bir türlü başlayamıyorum.
Teşekkür ederim bir türlü elim değmiyor, tembellik işte.Adobe Photoshop, aslında basit bir kullanıma sahip yt üzerinde de bir sürü beginner seviye tuto videoları mevcut
Bir kere başlayıp bir şeyler üretmeye başladığın zaman hoşuna gider devam edersin, en azından kendi işlerini görsen yeter.Teşekkür ederim bir türlü elim değmiyor, tembellik işte.