ATCx
Diamond Üye
serialler randomize null değil herkesin durumu anlayabileceği bir dil kullanmaya çalıştım.dostum onu demiyoruz serialler randomize mi yoksa boş mu
Son düzenleme:
serialler randomize null değil herkesin durumu anlayabileceği bir dil kullanmaya çalıştım.dostum onu demiyoruz serialler randomize mi yoksa boş mu
keşke okusanız biraz. bu rainbow değil rainbow geçen yüzyıl fixlendi.Driver sadece şunu
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
+ mac spoofu yapıyor yetersiz
efide rainbow spoofer
her türlü çalışmıcakkeşke okusanız biraz. bu rainbow değil rainbow geçen yüzyıl fixlendi.
konunun herhangi bir yerinde bu driveri ben yaptım diye bir ibare varmı ? driverin adına sağ tıklayıp adını değiştirmiş olmam mı gerdi seni ? senin için düzenliyorum afedersin. ben bu konu hakkında birçok yabancı forumu araştırıp kaptığım şeyleri burada türkçe kaynak şeklinde insanlara öğretmeye çalışıyorum fakat nedense sürekli bir insanlara üstten bakma durumu var bu forumda. hayır bilgi yanlış ise bununda bir adabı var. böyle davranarak bu forumun bir adım ilerlemesine engel olursunuz.Çocuk ne sormuş sen ne anlatıyorsun mk
Ve bu driver senin yapımın değil Niye öyle davranıyorsun?
araştırmaların boşuna kanka nic yetersiz gelir burda sadece 1 disk alma yöntemi yok ayrıca valorant smbios, disk seriallerini bootta çekmiyor çekseydi kendi spooferımla çoktan ban yerdimkonunun herhangi bir yerinde bu driveri ben yaptım diye bir ibare varmı ? driverin adına sağ tıklayıp adını değiştirmiş olmam mı gerdi seni ? senin için düzenliyorum afedersin. ben bu konu hakkında birçok yabancı forumu araştırıp kaptığım şeyleri burada türkçe kaynak şeklinde insanlara öğretmeye çalışıyorum fakat nedense sürekli bir insanlara üstten bakma durumu var bu forumda. hayır bilgi yanlış ise bununda bir adabı var. böyle davranarak bu forumun bir adım ilerlemesine engel olursunuz.
yukardaki linkini attığım projeyi incelermisin lütfen.. hook attığı konuma bakarmısın nereyi işaret ediyor ?araştırmaların boşuna kanka nic yetersiz gelir burda sadece 1 disk alma yöntemi yok ayrıca valorant smbios, disk seriallerini bootta çekmiyor çekseydi kendi spooferımla çoktan ban yerdim
bilgidiğim üzere uefi variableleri çekiliyor
Kankan ne konuştuğun hakkında en ufak fikrin yok aptalın tekisin adı üstünde boot time mapper ne yapıp yapmadığınıda biliyorum tanısan anlarsın beniyukardaki linkini attığım projeyi incelermisin lütfen.. hook attığı konuma bakarmısın nereyi işaret ediyor ?
senin spooferin xinmapper kullanıyor olabilir mi ? hayır gerçekten çalışmasa yalan yanlıış bir ibareyi gerçekten savunacak bir insan değilim.
yok ben windows service kullanıomkeşke okusanız biraz. bu rainbow değil rainbow geçen yüzyıl fixlendi.
tmm r7auth öyleyse sıkıntı yokaraştırmaların boşuna kanka nic yetersiz gelir burda sadece 1 disk alma yöntemi yok ayrıca valorant smbios, disk seriallerini bootta çekmiyor çekseydi kendi spooferımla çoktan ban yerdim
bilgidiğim üzere uefi variableleri çekiliyor