Ücretsiz Temp Spoofer

bu arada bununla uğraşmak yerine nsh kullanıp nsh içeriğine fsleri otomatik kullanan bir şey yapabilirdin daha sonrasında windows bootuna geçebilirdi

Driver sadece şunu

+ mac spoofu yapıyor yetersiz
efide rainbow spoofer
keşke okusanız biraz. bu rainbow değil rainbow geçen yüzyıl fixlendi.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Çocuk ne sormuş sen ne anlatıyorsun mk
Ve bu driver senin yapımın değil :D Niye öyle davranıyorsun?
konunun herhangi bir yerinde bu driveri ben yaptım diye bir ibare varmı ? driverin adına sağ tıklayıp adını değiştirmiş olmam mı gerdi seni ? senin için düzenliyorum afedersin. ben bu konu hakkında birçok yabancı forumu araştırıp kaptığım şeyleri burada türkçe kaynak şeklinde insanlara öğretmeye çalışıyorum fakat nedense sürekli bir insanlara üstten bakma durumu var bu forumda. hayır bilgi yanlış ise bununda bir adabı var. böyle davranarak bu forumun bir adım ilerlemesine engel olursunuz.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
konunun herhangi bir yerinde bu driveri ben yaptım diye bir ibare varmı ? driverin adına sağ tıklayıp adını değiştirmiş olmam mı gerdi seni ? senin için düzenliyorum afedersin. ben bu konu hakkında birçok yabancı forumu araştırıp kaptığım şeyleri burada türkçe kaynak şeklinde insanlara öğretmeye çalışıyorum fakat nedense sürekli bir insanlara üstten bakma durumu var bu forumda. hayır bilgi yanlış ise bununda bir adabı var. böyle davranarak bu forumun bir adım ilerlemesine engel olursunuz.
araştırmaların boşuna kanka nic yetersiz gelir burda sadece 1 disk alma yöntemi yok ayrıca valorant smbios, disk seriallerini bootta çekmiyor çekseydi kendi spooferımla çoktan ban yerdim
bilgidiğim üzere uefi variableleri çekiliyor

araştırmaların boşuna kanka nic yetersiz gelir burda sadece 1 disk alma yöntemi yok ayrıca valorant smbios, disk seriallerini bootta çekmiyor çekseydi kendi spooferımla çoktan ban yerdim
yukardaki linkini attığım projeyi incelermisin lütfen.. hook attığı konuma bakarmısın nereyi işaret ediyor ?
senin spooferin xinmapper kullanıyor olabilir mi ? hayır gerçekten çalışmasa yalan yanlıış bir ibareyi gerçekten savunacak bir insan değilim.

ayrıca bahsettiğim metot ön yüklenecek disk sıralamasını ayarlanmasına olanak sağlıyor. az evvel bahsettiğin uefi yapısında biosdan gelen boot ediecek c diskini işaret ediyor.
windowsun yüklü olduğu disk banlı ise val5 yersin bu herkes tarafından bilinen bir kesindir değilmi ? ee alakası yokmu gerçekten bootla ?

Son düzenleme:
yukardaki linkini attığım projeyi incelermisin lütfen.. hook attığı konuma bakarmısın nereyi işaret ediyor ?
senin spooferin xinmapper kullanıyor olabilir mi ? hayır gerçekten çalışmasa yalan yanlıış bir ibareyi gerçekten savunacak bir insan değilim.
Kankan ne konuştuğun hakkında en ufak fikrin yok aptalın tekisin adı üstünde boot time mapper ne yapıp yapmadığınıda biliyorum tanısan anlarsın beni
ilk öncelikle vgk bootladıktan sorna windows üzerinde loadlıyorum oyuna girceksem, girmediğim zamanlar loadlamıyorum ve herhangibi bir banım yok
emin ol hafife alıncak biri sanma beni.
BIOStan gelen uefi variableler sadece bootta çekiliyor büyük ihtimal iyi günler mapperın etkisi olmucaktır.

tmm r7auth öyleyse sıkıntı yok

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt